Drejka Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 (edited) Cześć Czy ktoś może mi pomóc. Do tej pory ściągnąłem odcinki przez darmowy program do pobierania, ale teraz 9 sezon jakoś się nie daje. Znacie jakieś inne strony albo jak lub gdzie można pobrać sezon 9 po polsku? Edited June 11, 2019 by Drejka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakubas18 Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 (edited) 3 godziny temu, Drejka napisał: Cześć Czy ktoś może mi pomóc. Do tej pory ściągnąłem odcinki przez darmowy program do pobierania, ze sparklesubs.pl, ale teraz 9 sezon jakoś się nie daje. Znacie jakieś inne strony albo jak lub gdzie można pobrać sezon 9 po polsku? Na dailymotion albo z yt po przez program DVDvideoSoft Free Studio Edited June 10, 2019 by Jakubas18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decaded Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Tak tylko przypomnę, że nie tolerujemy tu propagowania piractwa w żadnej formie. Rozpowszechnianie programów umożliwiających pobieranie odcinków jest jedną z nich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Terenet Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 Najważniejsze byś nie przeszkodził ,,interesom" monopolisty tego forum czyli Ss publikując nawet szybciej w dziale od spoilerów odcinki. ( udostepniajac z premiery w innym kraju niz Usa) Bo uczynią z Ciebie pirata. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted June 10, 2019 Share Posted June 10, 2019 (edited) 12 godzin temu, Drejka napisał: Cześć Czy ktoś może mi pomóc. Do tej pory ściągnąłem odcinki przez darmowy program do pobierania, ze sparklesubs.pl, ale teraz 9 sezon jakoś się nie daje. Znacie jakieś inne strony albo jak lub gdzie można pobrać sezon 9 po polsku? Opcje są dwie: 1. Torrenty 2. Znalezienie programu, który umożliwi pobranie odcinków ze stron, z których w teorii nie da się ich pobierać No, ale ze względu na regulamin nie mogę podać konkretów. Tak tutaj, jak i na PW. Edited June 10, 2019 by Triste Cordis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts