Jump to content

Gdzie pobrać

Drejka
 Share

Recommended Posts

Cześć 

Czy ktoś może mi pomóc. Do tej pory ściągnąłem odcinki przez darmowy program do pobierania, ale teraz 9 sezon jakoś się nie daje. Znacie jakieś inne strony albo jak lub gdzie można pobrać sezon 9 po polsku?

Edited by Drejka
  • Upvote 1

3 godziny temu, Drejka napisał:

Cześć 

Czy ktoś może mi pomóc. Do tej pory ściągnąłem odcinki przez darmowy program do pobierania,  ze sparklesubs.pl, ale teraz 9 sezon jakoś się nie daje. Znacie jakieś inne strony albo jak lub gdzie można pobrać sezon 9 po polsku?

Na dailymotion albo z yt po przez program DVDvideoSoft Free Studio:rd6:

Edited by Jakubas18
  • Downvote 1

Najważniejsze byś nie przeszkodził ,,interesom"  monopolisty tego forum czyli Ss publikując nawet szybciej w dziale od spoilerów odcinki. ( udostepniajac z premiery w innym kraju niz Usa) Bo uczynią z Ciebie pirata. ;)

• Confused 1
  • Downvote 1

12 godzin temu, Drejka napisał:

Cześć 

Czy ktoś może mi pomóc. Do tej pory ściągnąłem odcinki przez darmowy program do pobierania,  ze sparklesubs.pl, ale teraz 9 sezon jakoś się nie daje. Znacie jakieś inne strony albo jak lub gdzie można pobrać sezon 9 po polsku?

Opcje są dwie:

1. Torrenty

2. Znalezienie programu, który umożliwi pobranie odcinków ze stron, z których w teorii nie da się ich pobierać :) 

No, ale ze względu na regulamin nie mogę podać konkretów. Tak tutaj, jak i na PW. 

Edited by Triste Cordis