Drejka Napisano Czerwiec 10, 2019 Share Napisano Czerwiec 10, 2019 (edytowany) Cześć Czy ktoś może mi pomóc. Do tej pory ściągnąłem odcinki przez darmowy program do pobierania, ale teraz 9 sezon jakoś się nie daje. Znacie jakieś inne strony albo jak lub gdzie można pobrać sezon 9 po polsku? Edytowano Czerwiec 11, 2019 przez Drejka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Czerwiec 10, 2019 Share Napisano Czerwiec 10, 2019 (edytowany) 3 godziny temu, Drejka napisał: Cześć Czy ktoś może mi pomóc. Do tej pory ściągnąłem odcinki przez darmowy program do pobierania, ze sparklesubs.pl, ale teraz 9 sezon jakoś się nie daje. Znacie jakieś inne strony albo jak lub gdzie można pobrać sezon 9 po polsku? Na dailymotion albo z yt po przez program DVDvideoSoft Free Studio Edytowano Czerwiec 10, 2019 przez Jakubas18 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Czerwiec 10, 2019 Share Napisano Czerwiec 10, 2019 Tak tylko przypomnę, że nie tolerujemy tu propagowania piractwa w żadnej formie. Rozpowszechnianie programów umożliwiających pobieranie odcinków jest jedną z nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terenet Napisano Czerwiec 10, 2019 Share Napisano Czerwiec 10, 2019 Najważniejsze byś nie przeszkodził ,,interesom" monopolisty tego forum czyli Ss publikując nawet szybciej w dziale od spoilerów odcinki. ( udostepniajac z premiery w innym kraju niz Usa) Bo uczynią z Ciebie pirata. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 10, 2019 Share Napisano Czerwiec 10, 2019 (edytowany) 12 godzin temu, Drejka napisał: Cześć Czy ktoś może mi pomóc. Do tej pory ściągnąłem odcinki przez darmowy program do pobierania, ze sparklesubs.pl, ale teraz 9 sezon jakoś się nie daje. Znacie jakieś inne strony albo jak lub gdzie można pobrać sezon 9 po polsku? Opcje są dwie: 1. Torrenty 2. Znalezienie programu, który umożliwi pobranie odcinków ze stron, z których w teorii nie da się ich pobierać No, ale ze względu na regulamin nie mogę podać konkretów. Tak tutaj, jak i na PW. Edytowano Czerwiec 10, 2019 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się