Magus Napisano Czerwiec 28, 2019 Share Napisano Czerwiec 28, 2019 Gdy próbuje wejść na swój profil, za każdym razem wyskakuje mi kod błędu EX1021 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 28, 2019 Share Napisano Czerwiec 28, 2019 Mam to samo na obu stylach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 28, 2019 Share Napisano Czerwiec 28, 2019 emm doktorku coś się ewidentnie , bo twn sam problem i ta sama syganturka błędu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thasimathi Napisano Czerwiec 28, 2019 Share Napisano Czerwiec 28, 2019 No u mnie też ten sam problem z wchodzeniem na jakiekolwiek profile Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 28, 2019 Share Napisano Czerwiec 28, 2019 (edytowany) U mnie od wczoraj to samo występuje... i identyczny błąd, a dodatkowo jak Klikam w lewym górnym rogu na MLPPolska by przejść na stronę główną, to często wyskakuje: Kod błędu: EX3 Edytowano Czerwiec 28, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Czerwiec 28, 2019 Share Napisano Czerwiec 28, 2019 Ja też tak mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 28, 2019 Share Napisano Czerwiec 28, 2019 Lista obserwujących też nie działa. Niestety nie dam screena, bo na mobilnym limit jest tak skrajnie niski że nawet screen jest zbyd duży... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Czerwiec 28, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2019 Działa dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts