raczek774 Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Hej witam wszystkich Chciałbym wam przedstawić fajny program których dziś odkryłem(nie wiem czy ktoś wcześniej o nim pisał ) o nazwie iLivid za pomocą którego można łatwo ściągnąć film z danej strony(z pewnością działa z YT testowałem sam). Jest łatwy w obsłudze, nie wymaga żadnej rejestracji do uruchomienia za pierwszym razem wymagana jest tylko Java...Po instalacji i włączeniu wystarczy wkleić link w wybranym oknie i nacisnąć pobierz...Jedyna wada to fakt że na darmowym koncie można ściągać tylko jeden film na raz...Jeżeli ktoś ma problem ze znalezieniem MLP i ściągnięciem z torrentów itd, może spokojnie pobrać z YT(jakość jest całkiem spoko)... Mam nadzieje że ta informacja będzie dla was przydatna poniżej link do pobrania programu: http://www.ilivid.com/ Link do komentarza
JimJoy Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Nie wiedz sensu w takich programach, już lepiej zainstalować w przeglądarce wtyczki jak chociażby taki VDH Nie dość że pobiera od razu to jeszcze masz wybór jakości... Link do komentarza
MacTavish Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Ja mam oba sezony w PL dubbing i Eng z napisami w jakości hd Raczej nie chce mi się wrzucać 25 gb bo wolno idzie, a co do programu dzięki któremu można ściągać z YT to proponuje Free Youtube downloader.Można pobierać filmiki w takiej jakości, jakie są maksymalnie na YT. Link do komentarza
War Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Wtyczki, programy, strony... Pełno tego po internetach. Wystarczy poszukać. Link do komentarza
raczek774 Napisano Wrzesień 13, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Hmmm....więc powiem tak nie każdy jest dobrze obeznany w obsłudze internetu...można by było tutaj właśnie wrzucać nazwy programów do tego itd...a jeżeli uważacie że da się to zrobić samemu to temat do zamknięcia/usunięcia przepraszam za zbędny topic:flutterblush: Link do komentarza
Maklak2 Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Ja używam Opery z rozszerzeniami: "FastestTube" - dodaje guzik pod filmami na youtube do ściągania filmów. "YouTube AdsFree" - nie ma reklam. Na innych stronach niż youtube potrzebuję niestety innych metod. Tego Twojego programu nie sprawdzałem, ale może dla kogoś będzie przydatny. Link do komentarza
bobule Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Hmmm....więc powiem tak nie każdy jest dobrze obeznany w obsłudze internetu...można by było tutaj właśnie wrzucać nazwy programów do tego itd...a jeżeli uważacie że da się to zrobić samemu to temat do zamknięcia/usunięcia przepraszam za zbędny topic:flutterblush: raczek, zmień nazwę tematu na bardziej ogólny, np. programy komputerowe - pomóż innym Bronies. moim zdaniem wtedy temat ma sens Link do komentarza
Bezik Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 jDownloaderem też można z youtube ściągać (i wielu innych tube, if u know what i mean ), tyle że bez żadnych limitów. Link do komentarza
Recommended Posts