Exemundis Napisano Wrzesień 16, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Kirio Hikifune Kisuke Urahara Mayuri Kurotsuchi(obecny) Ta trójka. no lol. ale szybki je4steś. masz kolejne 7 pkt na dziś koniec pytań. (muszę jakieś obmyślić) ale zegarmistrz podejżewam że masz kontakty z Time Lordem bo nie łapie jak tak szybko można repostować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Zwal to na bezrobocie....miałem dużo czasu na oglądanie i czytanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Wrzesień 17, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2012 no dobra. pyt.8 (5 pkt) Ile i jakie zdolnosci ma shikai Kapitana 8 oddziału (dodatkowe 5 za podanie nazwy jego zanpaktou i pełnej inkantacji uwolnienia) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Gniew kwiecistego wiatru wzbudza ryk boga kwiatów! Gniew niebiańskiego wiatru wzbudza śmiech demona niebios Katen Kyōkotsu zampakto i jego formuła Kageoni Bushōgoma Irooni Takaoni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Wrzesień 17, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Gniew kwiecistego wiatru wzbudza ryk boga kwiatów! Gniew niebiańskiego wiatru wzbudza śmiech demona niebios Katen Kyōkotsu zampakto i jego formuła Kageoni Bushōgoma Irooni Takaoni formuła w porządku 5 pkt. Zdolności nie opisane (laik nie będzie wiedział na czym te ataki polegają) więc odejmę 2 pkt suma 8 pkt P.S. Idziemy na Sake? Pyt.9 (5 pkt) Jak się nazywa i jakie ma zdolnosci (w formnie shikai) Zanpaktou Kapitana 12 oddziału? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Ashisogi Jizō - zatrówa przeciwnika kiedy trafi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Wrzesień 17, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Ashisogi Jizō - zatrówa przeciwnika kiedy trafi kolejne 5 pkt. pyt.10 (7pkt) co powiedział Aizen do zebranych gdy był zabierany do Hueco Mundo przez menosy (chodzi o jak najdokładniejszy cytat) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Ok, lecę mangowo: Aizen: -Jesteście zbyt aroganccy. Nikt nie zaczyna na szczycie świata, ani wy, ani ja, ani nawet bogowie. Ale nieznośny pustostan tronu w niebie dobiegł końca. Od teraz Ja będę na nim siedział. Do zobaczenia Shinigami i do zobaczenia młody włóczęgo. Jako człowiek, jesteś naprawdę interesujący. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Wrzesień 17, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2012 kurka siwa. jesteś niesamowicie obcykany (prawie jak ja) kolejne 7 pkt do zegarmistrza. a już myślałem, że sakadetsu cie dogoni do quizu wrócę jutro sorry ale szkoła niestety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Ja pracuję codziennie w godzinach 6-15, więc w tym czasie mają szansę mnie doganiać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts