BiP Napisano Listopad 16, 2023 Share Napisano Listopad 16, 2023 Druga część filmu "Psi Patrol kosmo pieski" Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 21, 2023 Autor Share Napisano Listopad 21, 2023 Dnia 16.11.2023 o 17:39, BiP napisał: Druga część filmu "Psi Patrol kosmo pieski" Odkryj ukrytą treść Widziałem już go. Wyszło równie dobrze, a nawet lepiej niż poprzednio Finał mógłby być trochę dłuższy, ale i tak czekam na wydanie blu-ray. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 22, 2023 Share Napisano Listopad 22, 2023 22 godziny temu, Cipher 618 napisał: Widziałem już go. Wyszło równie dobrze, a nawet lepiej niż poprzednio Finał mógłby być trochę dłuższy, ale i tak czekam na wydanie blu-ray. Ja też poczekam chyba na wersję płytową, bo do kina póki co nie mam czasu iść. Nie mniej dobrze mi się wydawało, że poziom dwójki nie będzie niższy niż jedynki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vulture Napisano 15 Styczeń Share Napisano 15 Styczeń (edytowany) Dnia 2.11.2022 o 14:38, BiP napisał: Eeee jak na moje oko to tylko Sky. Potwierdzam. Moja kilkuletnia siostrzenica uwielbia tą bohaterkę :d Ale ogólnie ma ciekawy dobór. Bo z Animacji Filly Funtasia, którą musiałem jej lektorować czytając napisy, najbardziej polubiła Księżniczkę Rose. A z My Little Pony lubi Sunny. Więc, sky która potrafi latać, coś ala pegaz tylko psi. Jednorożec i kucyk ziemny = Alikorn Edytowano 15 Styczeń przez Vulture 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się