BiP Posted November 16, 2023 Share Posted November 16, 2023 Druga część filmu "Psi Patrol kosmo pieski" Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted November 21, 2023 Author Share Posted November 21, 2023 Dnia 16.11.2023 o 17:39, BiP napisał: Druga część filmu "Psi Patrol kosmo pieski" Odkryj ukrytą treść Widziałem już go. Wyszło równie dobrze, a nawet lepiej niż poprzednio Finał mógłby być trochę dłuższy, ale i tak czekam na wydanie blu-ray. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 22 godziny temu, Cipher 618 napisał: Widziałem już go. Wyszło równie dobrze, a nawet lepiej niż poprzednio Finał mógłby być trochę dłuższy, ale i tak czekam na wydanie blu-ray. Ja też poczekam chyba na wersję płytową, bo do kina póki co nie mam czasu iść. Nie mniej dobrze mi się wydawało, że poziom dwójki nie będzie niższy niż jedynki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulture Posted January 15, 2024 Share Posted January 15, 2024 (edited) Dnia 2.11.2022 o 14:38, BiP napisał: Eeee jak na moje oko to tylko Sky. Potwierdzam. Moja kilkuletnia siostrzenica uwielbia tą bohaterkę :d Ale ogólnie ma ciekawy dobór. Bo z Animacji Filly Funtasia, którą musiałem jej lektorować czytając napisy, najbardziej polubiła Księżniczkę Rose. A z My Little Pony lubi Sunny. Więc, sky która potrafi latać, coś ala pegaz tylko psi. Jednorożec i kucyk ziemny = Alikorn Edited January 15, 2024 by Vulture 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts