turbo638 Napisano Kwiecień 11, 2022 Share Napisano Kwiecień 11, 2022 Otwieram temat o My Little Pony: Tell Your Tale Pierwsze 4 odcinki po angielsku w oryginale: A Home to Share Spoiler Zipp's Flight School Spoiler Sisters Take Flight Spoiler Nightmare Roomate Spoiler Oraz 4 pierwsze odcinki w polskiej wersji językowej: Wspólny Dom Spoiler Szkoła Latania Zipp Spoiler Siostry Lecą w Świat Spoiler Koszmarna Współlokatorka Spoiler Jest też wersja angielska z polskimi napisami od Kinkie Pie Spoiler Nie jestem do końca pewny czy można wstawić bezpośrednio link do odcinków na mega.nz(raczej nie, bo jest możliwość pobrania), więc wstawiam pośrednio Spoiler https://www.fge.com.pl/2022/04/niedzielne-aktualnosci-dlxi.html#comment-form Na koniec wiem, że to nie jest główny serial G5 i grafikę ma jaką ma, ale moim zdaniem chociaż jeden osobny temat o nim wypadałoby zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Kwiecień 13, 2022 Share Napisano Kwiecień 13, 2022 Obejrzałem minutę i... zwątpiłem. Nah, to nie dla mnie. To już lepiej tabliczkę czekolady sobie zjem jak będę chciał się dosłodzić. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Kwiecień 14, 2022 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2022 Pojawił się odcinek nr. 5 Po angielsku w oryginale: Mane Melody Spoiler w polskiej wersji językowej: Salon Metamorfoz Spoiler Fajne jest to że jednak jest jakaś fabuła. Spoiler No i dowiedzieliśmy się czegoś więcej o Pipp a mianowicie, że raczej słabo znosi oceny inne niż pozytywne... to zawsze coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 14, 2022 Share Napisano Kwiecień 14, 2022 Muszę przyznać, że 5 odcinek da się obejrzeć. Ale wiecie, to tak jakby powiedzieć, że "te danie da się zjeść bo nie powoduje odruchu wymiotnego, a że jest obrzydliwe, to inna sprawa" Innymi słowy, MLP: TYT jak było, tak jest masakrycznie słabe. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Kwiecień 21, 2022 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2022 Pojawił się odcinek nr. 6 Po angielsku w oryginale: The Unboxing of Izzy Spoiler w polskiej wersji językowej: Izzy Wychodzi z Pudełka Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Kwiecień 28, 2022 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2022 Pojawił się odcinek nr. 7 Po angielsku w oryginale: Clip Trot Spoiler w polskiej wersji językowej: Króliczy Hip Hop Spoiler Odcinek całkiem spoko, dowiedzieliśmy się że: Spoiler Pipp mieszkała w jaskini bez dostępu do canternetu... HORROR 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 28, 2022 Share Napisano Kwiecień 28, 2022 Co ja do "fuja" właśnie obejrzałem? Co oni do cholery zrobili z MLP? Bajki takie jak ta, powinny zawierać jakikolwiek sensowny morał, uczyć czegoś mądrego (odcinek o współlokatorce - "bądź szczery"), a nie promować Tik Tokową patologię oraz bycie "smartfon-zombie". Bo co my tu mamy? Pokazywanie, że "lajki" to rzecz święta i trzeba je zdobyć za wszelką cenę (nawet za cenę własnego "ja"). Smartfon to tlen - umrzesz bez niego. Wmawianie dzieciakom, że trzeba robić to, co obecnie jest na topie, a nie to co się lubi. Toż to totalne przeciwieństwo MLP! Ten odcinek, to najgorsze co kiedykolwiek spotkało jakiekolwiek MLP. PS. Nie wiem jak wy, ale ja z przyjemnością obejrzałbym odcinek o niezbyt udanej wycieczce i nocowaniu w jaskini. To o wiele lepsze od nauki jakiegoś tańca. Polecam kanał tego gościa. Uwaga! Materiały zawierają wulgaryzmy Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Maj 5, 2022 Autor Share Napisano Maj 5, 2022 Pojawił się odcinek nr. 8 Po angielsku w oryginale: Foal Me Once Spoiler w polskiej wersji językowej: Znikające Przedmioty Spoiler Odcinek w sumie nawet może być, tylko te zwierzaki dziwne: Spoiler Królikorożce, szoporożce i pegazoślimaki Teraz wszystko będzie miało róg lub skrzydła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Maj 12, 2022 Autor Share Napisano Maj 12, 2022 (edytowany) Pojawił się odcinek nr. 9 Po angielsku w oryginale: IT'S T.U.E.S. DAY Spoiler w polskiej wersji językowej: ISKROREK Spoiler Odcinek całkiem ciekawy i dość zabawny, aż przypomniała mi się "Samotna imprezka" z G4. Fajne tez jest to, że nie zapomnieli o tym, że rasy przez długo żyły osobno i wykształciły swoje "kultury". Edytowano Maj 12, 2022 przez turbo638 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Maj 12, 2022 Autor Share Napisano Maj 12, 2022 29 minut temu, Fanuś napisał: Ciutek źle wpisałeś tytuł😉 Poprawiłem oba Ale tytuły same w sobie dość dziwne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Maj 19, 2022 Autor Share Napisano Maj 19, 2022 Pojawił się odcinek nr. 10 Po angielsku w oryginale: Sunny-Day Dinners Spoiler w polskiej wersji językowej: Górska Kolacja Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Maj 26, 2022 Autor Share Napisano Maj 26, 2022 Pojawił się odcinek nr. 11 (najlepiej obejrzeć po zapoznaniu się z odcinkiem specjalnym z głównej serii) Po angielsku w oryginale: Maretime Bay Day 2.0 Spoiler w polskiej wersji językowej: Dzień Zatoki Grzyw 2.0 (pewnie osoba pisząca tytuł odcinka była głodna😅) Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Czerwiec 3, 2022 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2022 (edytowany) Z lekkim poślizgiem z powodu czekania na polską wersję... której jeszcze nie ma. Odcinek nr. 12 Po angielsku w oryginale: The Game Is Ahoof Spoiler w polskiej wersji językowej: Brak... Pewnie osoba wrzucająca nie doszła jeszcze do siebie po dniu dziecka Już jest Skradzione Okulary Spoiler Edytowano Czerwiec 20, 2022 przez turbo638 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianWisniewski Napisano Czerwiec 6, 2022 Share Napisano Czerwiec 6, 2022 Dnia 19.05.2022 o 13:20, turbo638 napisał: w polskiej wersji językowej: Górska Kolacja Odkryj ukrytą treść Teraz już nikt nie zobaczy tego odcinka w wersji polskiej. Ktoś sprawił, że stał się filmem prywatnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Czerwiec 6, 2022 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2022 5 minut temu, MarianWisniewski napisał: Teraz już nikt nie zobaczy tego odcinka w wersji polskiej. Ktoś sprawił, że stał się filmem prywatnym. Ja na to raczej nic nie poradzę, to Hasbro ustawiło odcinek na prywatny na swoim oficjalnym kanale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Czerwiec 9, 2022 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2022 (edytowany) Pojawił się odcinek nr. 13 czyli jak Izzy zapragnęła pracować w MPO. Po angielsku w oryginale: Dumpster Diving Spoiler w polskiej wersji językowej: Brak... Po dwóch tygodniach pojawił się i jego tytuł brzmi trochę jak challenge z Tik-tika czy coś Nurkowanie w Śmietniku Spoiler Edytowano Czerwiec 23, 2022 przez turbo638 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 9, 2022 Share Napisano Czerwiec 9, 2022 Jak zwykle miernota, ale ta krótka scena była idealna "Meh, za mały" Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinkie Pie Napisano Czerwiec 12, 2022 Share Napisano Czerwiec 12, 2022 Polska wersja językowa odcinków 12 i 13 jest, ale w napisach. Obywatele tego forum akceptują układanie polskich napisów do widea z G5? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Czerwiec 20, 2022 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2022 Pojawił się odcinek 14, tym razem opóźnienie jest z mojej strony, uczestniczyłem w rajdzie charytatywnym i nie miałem jak wrzucić. Po angielsku w oryginale: Alicorn Issues Spoiler w polskiej wersji językowej: Problemy Alikcorna Spoiler PS. Odcinka 13 po polsku nadal nie ma ale odcinekj 12 już jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Czerwiec 23, 2022 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2022 Mamy czwartek i pojawił się nowy odcinek w którym Pipp poznaje uroki macierzyństwa, na dzień Ojca jak znalazł (Tym razem polska wersja też się pojawiła a nawet dali zaległy odcinek nr. 13 odcinek 15 Po angielsku w oryginale: Making a Foal of Me Spoiler w polskiej wersji językowej: Kuracja Odmładzająca Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Czerwiec 30, 2022 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2022 (edytowany) Pojawił się odcinek nr.16 W tym odcinku Sunny pomaga kwiaciarce w ratowaniu jej interesu, prze co kwiaciarka sprowadzą na Zatokę Grzyw pyłkową plagę gdyż okazuje się że kuce mają uczulenie na pyłki kwiatów gigantów Co ciekawe w polskiej wersji dali piosenkę po angielsku z polskimi napisami... Ciekawe Po angielsku w oryginale: Neighfever Spoiler w polskiej wersji językowej: Atak Maksi-pyłków Spoiler Edytowano Czerwiec 30, 2022 przez turbo638 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Lipiec 7, 2022 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2022 Pojawił się odcinek nr.17 W tym odcinku księżniczka Zipp która nie chce być królową, postanawia przejąć obowiązki swojej mamy na jeden dzień... Całkiem logiczne Po angielsku w oryginale: Queens For a Day Spoiler w polskiej wersji językowej: Zastępstwo Królowej Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Lipiec 15, 2022 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2022 Pojawił się odcinek nr.18 Sunny postanawia zorganizować igrzyska w Equestrii ale robi się bajzel bo wszyscy jadą na cheatach... Po angielsku w oryginale: On Your Cutie Marks Spoiler w polskiej wersji językowej: Kucyki Na Start! Spoiler Spoiler Ciekawe czy ktoś tu jeszcze zagląda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafael Napisano Lipiec 18, 2022 Share Napisano Lipiec 18, 2022 Dnia 15.07.2022 o 09:08, turbo638 napisał: Ukryj treść Ciekawe czy ktoś tu jeszcze zagląda? ja zagladam i jestem ciekaw kiedy nastepny bedzie odcinek na Netflixie 🤔 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo638 Napisano Lipiec 18, 2022 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2022 7 godzin temu, Rafael napisał: ja zagladam i jestem ciekaw kiedy nastepny bedzie odcinek na Netflixie 🤔 Ma być we wrześniu coś koło 26, więc jeszcze trochę poczekamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się