Księżniczka Luna Napisano Czerwiec 30, 2022 Share Napisano Czerwiec 30, 2022 WITAJCIE!... Znaczy witajcie wszyscy od dłuższego czasu długo się nie widzieliśmy więc żeby lepiej mnie poznać możecie pisać komentarze na które będę odpisywać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 30, 2022 Share Napisano Czerwiec 30, 2022 Witaj na forum! Zanim przejdę do pytań, to mam parę uwag. 1. Postaraj się korzystać z interpunkcji, ponieważ Twoje wypowiedzi się naprawdę ciężko czyta. 2. Kiedy zaczyna się temat, to dobrze napisać coś o sobie, by był jakiś punkt zaczepienia. I teraz pytanie: Co to znaczy, że długo się nie widzieliśmy? Już wcześniej miałaś konto na forum? A jeśli tak, to co się z nim stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Księżniczka Luna Napisano Lipiec 1, 2022 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2022 (edytowany) Znaczy Hm.... no wiesz sama nie wiem i nie miałam wcześniej konta A z tym że długo się nie widzieliśmy od Halloween "Koszmarnej nocy" Edytowano Lipiec 1, 2022 przez Księżniczka Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 2, 2022 Share Napisano Lipiec 2, 2022 Naprawdę nie chcę być niemiły i psuć zabawy w udawanie kucyka, ale chyba muszę... Niestety, ale spóźniłaś się na "imprezę". Czasy niesamowicie popularnych "zapytajek" minęły jakieś, bo ja wiem? Pięć lat temu? Czwarta generacja przeszła do historii, boom na kucyki dawno minął, zaś forum przeszło przemianę (a raczej nadal ją przechodzi). Szczerze mówiąc, to nie wiem czy znajdzie się choć jedna osoba, która zechce w pełni oddać się tej zabawie. Nam, starym wygom będącym tutaj od lat znudziło się to, a nowych forumowiczów brak. A jeśli już są, to zawyżają jedynie statystyki i oddają się błogiemu "nic-nie-robieniu". Oczywiście nie oznacza to, że "nic tu po Tobie". Otworzyliśmy się na nowe tematy, kucyki to teraz tylko część forum i dosłownie każdy znajdzie tu coś dla siebie (nie wierzę, że nie). Zachęcam do udzielania się w tematach zgodnych z Twoimi zainteresowaniami, a jeśli ich nie ma, do zakładania takowych. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 11, 2022 Share Napisano Lipiec 11, 2022 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Księżniczka Luna Napisano Lipiec 17, 2022 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2022 Dnia 11.07.2022 o 18:35, BiP napisał: Witaj Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się