Jump to content

[KONKURS]Magia i Para - WZNOWIENIE!

Recommended Posts

• 5 months later...

Hej, pierożki!

Jeśli zastanawiacie się, co z tym konkursem, to długo zwlekałam z odpowiedzią, a to z różnych przyczyn. Po pierwsze forum nie domagało przez ostatnie miesiące, ale przede wszystkim wydarzyło się coś, co w zasadzie uwaliło konkurs. Jego organizator, czyli discordowy serwer Krakozja, po prostu przestał istnieć ze względu na konflikty wewnątrz ekipy. Przez ten czas próbowałam ustalić, co dalej (i z kim), ale sytuacja się zmieniała i nie byłam w stanie dać Wam ostatecznej odpowiedzi.

Teraz sądzę, że mogę ją dać, bo wiem, że są ludzie, którzy zaczęli pisać i nie jest fair zostawianie ich bez wyjaśnień. Nie jest też do końca fair, to co się teraz z tym konkursem stanie. A stanie się to, że go przejmę, jako konkurs organizowany przez dział opowiadań forum MLPPolska i samodzielnie ocenię wszystkie prace oraz je nagrodzę, tylko że nagrody będą inne.

Nie zmieni się temat, ale nieco zmienią się zasady. Potraktujcie to jako świeży start, a poniżej zapraszam do zapoznania się z nowym regulaminem konkursu.

1. Temat konkursu brzmi "Magia i Para". Interpretacja tematu jest dowolna, ale prace muszą być związane z naszymi drogimi kucykami.

2. Opowiadania konkursowe należy zamieszczać w tym temacie w formie linka do google docs (ustawione jako "tylko wyświetlanie") do dnia 01.04.2023, do godziny 23:59.

3. Prace muszą mieć długość 1000-6000 słów. Akceptowane są czcionki Times New Roman i Arial, rozmiar 11.

4. Teksty muszą być napisane samodzielnie, bez pomocy osób trzecich. Prereading i korekta są zakazane, podobnie jak wprowadzanie jakichkolwiek zmian po wysłaniu pracy a przed uzyskaniem wyników konkursu.

5. Zakazane są fanfiki podpadające pod gore, grimdark i clop. Nie przyjmuję również anthro i humanizacji.

6. Prace łamiące regulamin podlegają dyskwalifikacji, ale wciąż mogą zostać przeczytane i ocenione, po prostu poza rankingiem.

7. Trzy najlepsze prace otrzymają nagrody.

I miejsce - obrazek kredkami lub ołówkiem z prostym tłem, do 2 postaci, portret lub fullbody i możliwość wskazania mi do przeczytania oraz skomentowania jednego wybranego opowiadania (zastrzegam sobie możliwość odmowy, jeśli tekst zawiera treści +18)

II miejsce - obrazek kredkami lub ołówkiem bez tła (1 postać) i możliwość wskazania mi do przeczytania oraz skomentowania jednego wybranego opowiadania (zastrzegam sobie możliwość odmowy, jeśli tekst zawiera treści +18)

III miejsce - portret kredkami lub ołówkiem albo możliwość wskazania mi do przeczytania oraz skomentowania jednego wybranego opowiadania (zastrzegam sobie możliwość odmowy, jeśli tekst zawiera treści +18)

Niech wygra najlepszy!

Jeśli macie jakieś pytania, to śmiało :celgiggle:

Edited by Cahan
  • Like 1