Magus Napisano Grudzień 3, 2023 Share Napisano Grudzień 3, 2023 Wiadomo co się stało z działem luźnych gier? Został skasowany czy to jakiś błąd na stronie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Grudzień 8, 2023 Share Napisano Grudzień 8, 2023 Eee naczelnikowi się kliknęło tak pokrótce. Siper ruszył myszką o jeden hektar za bardzo w lewo i oto efekt. Daliśmy mu znać, nie wiem czy da radę to naprawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef B Napisano Grudzień 8, 2023 Share Napisano Grudzień 8, 2023 Nie wiem czy to powiązane ale brakuje jeszcze panelu ostatnich aktywności na głównej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Grudzień 9, 2023 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2023 O cholera :/. Oby się udało 😞 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano 21 Luty Share Napisano 21 Luty Dnia 3.12.2023 o 18:09, Magus napisał: Wiadomo co się stało z działem luźnych gier? Został skasowany czy to jakiś błąd na stronie? Decaded zrobił magię instant i działa. Wisimy mu pizze. 1 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano 21 Luty Autor Share Napisano 21 Luty 6 minut temu, Zegarmistrz napisał: Decaded zrobił magię instant i działa. Wisimy mu pizze. Chociaż jedna dobra wiadomość tego dnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shey Napisano 21 Luty Share Napisano 21 Luty W zasadzie już straciłem nadzieje że coś się ruszy, dobra robota Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się