Gypsy Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Oto przed wami quiz z Anime Shaman king. Nie przewiduje by był jakiś super długi ponieważ anime też takie nie jest. Zasady są następujące: 1. Ja zadaje pytania. 2. Jestem no może nie za spamem, ale jak zadam jakieś związane z Quizem ale nie na punkty to proszę o odpowiedź bo mnie wasze opinie w niektórych sprawach ciekawią. 3. Nie ma korzystania z jakiś stron pomocniczych, serio ludzie jak nie wiecie nic o anime to poco się brać za quiz. 4. Bawcie się dobrze No to jedziemy pierwsze pytanie. Ilu strażników zabił Amidamaru za czasów gdy jeszcze żył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Chodzi ci o tych którzy zostali zwerbowani do wyeliminowania go jeśli nie zabije Mosuke? Chyba 50 ich tam było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 23, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Tak było ich 50. Następne pytanie, gdzie trafił Hao/ Zeke mi tam wszystko jedno po przegranej walce z Yo? Aha i pierwsze pytanie nie związane z quizem to czy chcecie bym w między czasie trwania tego quzia zrobił drugi z Death note? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Przegrana walka z yoh? To chyba tylko na końcu było... Z tego co pamiętam to nie było to pokazane, król duchów został uwolniony a doby village znikło.. Quiz z DN nie jest złym pomysłem, więcej pól do popisu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 23, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Teraz mam problem bo gdzieś przeczytałem że wylądował w piekle a że mangę czytałem tylko do 110 rozdziału to sam nie jestem na 100% pewien, więc jak ktoś będzie wiedział to niech mówi a ja zadaje następne pytanie. Ilu i jakich członków rodziny Tao znamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Ja tam oglądałem tylko polską wersję, w dodatku sporo lat temu na jetixie Co do rodzinki tao... Nie licząc retrospekcji gdzie była cała rodzinka i duchy to znamy narwańca z Basonem, Jun z Lee Pai Longiem, ich kuzynkę z tym ninja czymś i wujaszka który pozżerał wszystkie duchy... I może jeszcze te 2 kuzynostwa co startowały w turnieju... Z imion nie powiem, za dawno to było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 napewno Len .Jun Ching(głowa klanu) Ran(matka Len i Jun) i ich wujek yuan chyba ociec nie był pokazany.Chyba że można zaliczyć 1000 dusz które tworzyły Tao dragona.To tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 Len, Jun, Ran, Ching i En Tao. Oglądałem anime, wybaczcie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 24, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Uznam odpowiedź Sakadetsu bo był szybszy. Ile lat miał Hao/ Zeke gdy pierwszy raz go widzimy w anime Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Chyba 13, ale ręki sobie uciąć nie dam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 pierwszy raz było kiedy spotkał się z yo czyli około 16-17 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Gdzie 16-17, to bliźniak Yo a o jego wieku się na początku dowiadujemy z tego co pamiętam, tylko nie kontaktuje czy sam to gadał czy morty o nim mówił.. Tak czy siak aż tak stary nie był Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 24, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2012 buhaha obaj się mylicie a jednocześnie jesteście tak blisko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 15 stawiam że tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 24, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2012 prawie prawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 14? miał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 24, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Dyń dyń dyń i mamy zwycięzce w nagrodę masz roczny zapas powietrza. Opowiedzcie mi o marzeniu Hao Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 zabicie ludzi i stworzenie świata tylko dla szamanów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 24, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Jak nazywali się wodzowie plemion którzy zginęli 500 lat przed wydarzeniami z Anime Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 A idź ty z takim strzelaniem... Jak żyć panie premierze, jak żyć?Nie mam bladego pojęciaChwila... chodzi ci o tych którzy 'pokazywali' swoim przeżyciem(prawie ) drogę do Doby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 24, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2012 luzik wszystko się liczy inaczej tak chodzi o nich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Dalej nie mam bladego pojęcia przynajmniej wiem już o co chodzi Saka jedziesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 imion jako takich nie mieli(nie zostały podane) ale w anime to było Five Great Chiefs w mandze było ich tylko 4(Four Seminoan Warriors) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Po polskiemu to Piątka Wielkich Naczelników, ale to ściągawka z odcinka więc tak czy siak nie zaliczaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 25, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Dobra nie ważne to się robi uciążliwe. Jakie są stopnie kontroli ducha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts