Kaziu Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Hi everypony. Chciałem opublikować wam mojego pierwszego i chyba jedynego fanfica. Proszę was o szczerą opinię ale niepiszcie coś w stylu "Ściana tekstu" lub "Dużo błędów" bo jestem tego w pełni świadomy. Niestety telefon niezaznacza mi błędów itp. (tak ja to wszystko pisałem na fonie) Tom I - Historia Electry Tom II - Historia Kazia Tom III - Impreza Stulecia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Nie mam uprawnień by zaglądać do Tomu II, zmień to. Ocenę już moją znasz. Ale i tak ją napiszę żeby nikt się nie przyczepił... 9/10. Gdy tomy będą przybywać, ocena moja może się zmienić, na lepszą albo i na gorszą. Staraj się, staraj. Może coś z tego wyrośnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Wrzesień 25, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Nie mam uprawnień by zaglądać do Tomu II, zmień to. Ocenę już moją znasz. Ale i tak ją napiszę żeby nikt się nie przyczepił... 9/10. Gdy tomy będą przybywać, ocena moja może się zmienić, na lepszą albo i na gorszą. Staraj się, staraj. Może coś z tego wyrośnie. Jutro Mrs.Scratch to poprawi. (ona to uploadowała) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Przeczytałem pierwszy rozdział i dalej nie mogę... Może to przez to, że jest dużo błędów ortograficznych, ale to można wybaczyć, w końcu pisane z telefonu^^... Ale do cholery... Niee.. Nie potrafię tego przeczytać.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Cóż... Krótkie rozdziały, i mało rozbudowana fabuła... Troszkę słabo, ale wierze, że się jeszcze wyrobisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slender Mane Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 FOXX gdybyś obrócił tego laptopa to by wyszedł Microsoft Work Station. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Wrzesień 26, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Tom 3 będzie dłuższy. O wiele dłuższy. Może w nocy już będzie dostepny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Wrzesień 29, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2012 W 1 poście jest dostępny 3 tom. UWAGA! Zapodaję wam przedpremierową wersję ponieważ jest jeszcze kilka spraw dotyczących tego tomu które muszę obgadać z Mrs.Scratch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Wrzesień 30, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2012 ok wszystko już ustalone. Tom III jest już oficjalnie skończony. Zapraszam do czytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Mam nadzieję, że piszesz część czwartą... Już nie mogę się doczekać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 5, 2012 Autor Share Napisano Październik 5, 2012 Tak pisze. Tyle że mam chwilowego bloka w 1 rozdziale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 11, 2012 Autor Share Napisano Październik 11, 2012 A więc stało się. Mam pro elo bloka. Utknąłem na 1 rozdziale i dalej nie wiem co pisać. Sory ale nie wiem jak długo to potrwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Dokument w koszu właściciela. Archiwizuje temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts