Accurate Accu Memory Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Witam serdecznie chciałbym wam zaprezentować mój pierwszy fan fik. UWAGA PROJEKT SEN O MAGII ZAWIESZONY DO ODWOŁANIA!! Sen o Magii. Historia jest już w miarę obmyślona i naszkicowana. OPIS - "Do czego byłbyś zdolny, by chronić najbliższych? Zwłaszcza żyjąc ze świadomością, że nie jesteś w stanie zapewnić im bezpieczeństwa? Tak było w przypadku Accurate. Oddana do sierocińca, ukryta przed tymi, którzy mogliby jej szukać. Młoda klacz jeszcze nie wie, że została stworzona do wielkich czynów..." LINKI DO ROZDZIAŁÓW. SOM - PROLOG SOM - Rozdział 1 - Nowa Klaczka SOM - Rozdział 2 - Audiencja u Cieni SOM - Rozdział 3 - Zimowe Przygotowania SOM - Rozdział 4 -Więcej niż jedno święto Rozdział dopiero rozpoczęty. Lecz przerywam pisanie fika do odwołania!! SOM - Rozdział 5 - SOM - Rozdział 6 - SOM - Rozdział 7 - SOM - Rozdział 8 - SOM - Rozdział 9 - SOM - Rozdział 10 - SOM - Epilog - pięknie jeszcze długa droga do niego a już prawie napisany;p. sam nie wiem czy nie będzie więcej rozdziałów narazie to mój cel. czyli dycha;p SOM - Podziekowania - Czyli jak w nazwie. Nie, to nie część opowiadania;p Co prawda dedykacje znajdują się już w prologu, ale napisze i w poście. Podziękowania dla; PILLSTERA, KESSEGA, BLASTA I SNAILSA. na koniec proszę o opinie i komentarze, komentować można również w pliku życzę miłej lektury. Nie wiem kiedy wyjdą kolejne rozdziały No i jeszcze specjalne podziękowania dla użytkownika TRIC za narysowanie tego arta, który widzicie. To trochę spoiler ale po bokach widać jej dwie najlepsze przyjaciółki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 To na pewno jest twój pierwszy fanfic? Bo jest napisany super! Nie mogę się doczekać co będzie dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Październik 2, 2012 Autor Share Napisano Październik 2, 2012 bardzo ci dziękuje za uznanie, ale to mój pierwszy tekst Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Może to wina tych typów: PILLSTERA, KESSEGA, BLASTA I SNAILSA ... Albo może po prostu masz talent. Nie przestawaj, pisz dalej, po prostu jesteś wielki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Fajny Fanfic, czekam na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Październik 2, 2012 Autor Share Napisano Październik 2, 2012 Jestem wzruszony, nie spodziewałem się takiego odzewu na mój pierwszy tekst. Moge jednak powiedzieć, że zamierzam wstrząsnąć publiką. Takiego zakończenia nikt by sie raczej nie spodziewał jakie mam w planach. Ale ciiiii to tajemnica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Taka nutka tajemnicy i epickości;p Mimo, iż jest to tak krótki fragment to ciekawi tak, że hej;p Pisz to dalej;p Na pewno wyjdzie z tego niesamowita historia;p A skoro masz pomoc takich mistrzów to na pewno się uda;p Powodzenia, czekam na kolejne rozdzialy;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Pillster approves! Znam już ogólny zarys fika i zapewnić was mogę, że przy odpowiedniej oprawie to epic będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 *zaciera kopytka*;p narobiłeś smaku;p cóż pozostaje czekać i odświeżać co jakiś czas stronę;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Październik 2, 2012 Autor Share Napisano Październik 2, 2012 Zadajcie sobie kilka pytań moi drodzy. Dlaczego rodzice tak chcieli ją ukryć, kto ich ściga. Czym tak naprawdę jest rodzina o której wspominają. ZAJRZYJCIE DO OC i zastanówcie się czemu ogier mówi ' ona niedługo powraca ' i na kogo powrót liczą... Jakiej porażki lub kogo się obawiają rodzice Accurate. KOMU służą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Można poznać przybliżony termin udostępnienia drugiego odcinka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Październik 2, 2012 Autor Share Napisano Październik 2, 2012 *zaciera kopytka*;p narobiłeś smaku;p cóż pozostaje czekać i odświeżać co jakiś czas stronę;p Można poznać przybliżony termin udostępnienia drugiego odcinka? niestety nawet ja nie jestem wstanie powiedzieć kiedy to napisze. mam już pomysł w głowie. ale mam też uszkodzoną klawe i z prologiem męczyłem sie z ekranową. choć jeśli korektor mnie nie zabije moge pisać ale będzie miał wiecej roboty bo niekturych znaków nie moge pisac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Dlaczego rodzice tak chcieli ją ukryć, kto ich ściga? Chcą ją ukryć bo jest ostatnim członkiem rodziny/ma jakaś moc;p Obstawiam, albo Celestie, albo Chrysalis (nie wykluczam nowego czarnego charakteru) Czym tak naprawdę jest rodzina o której wspominają. Kiedyś pewnie byli jakąś wielką i potężna rodzina, ale sobie przechlapali u mocnjeiszych i zostali wybici.... ZAJRZYJCIE DO OC i zastanówcie się czemu ogier mówi ' ona niedługo powraca ' i na kogo powrót liczą... Może mała jest wcieleniem jakiegoś bóstwa/demona kto tam wie;p Jakiej porażki lub kogo się obawiają rodzice Accurate. Boją się że ich przeciwnik dowie się kim jest mała i ją zlikwiduje zanim osiagnie pełnie mocy KOMU służą. .....miejsce na domysły......;p Na pewno nie Celesti bo by ja poprosili o pomoc;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Październik 3, 2012 Autor Share Napisano Październik 3, 2012 następny rozdział w produkcji wasz entuzjazm przekonał mnie do jego jak najszybszego napisania, lecz może to sie odbić na jakości w tej części poznacie kilka interesujących rzeczy. narazie ma 6 stron planuje że moje rozdziały będą miec koło 8 lub 10 stron Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 tyle na pewno wystarczy;p jeśli będzie tam tyle treści ile bylo w prologu to no problemo z zainteresowaniem;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Nie! Jak to ma się odbić na jakości, to nie śpiesz się! Wolę dostać cudo za tydzień, niż byle co jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Fakt...lepiej chwilę poczekać i się nacieszyć perełką;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Październik 3, 2012 Autor Share Napisano Październik 3, 2012 to co teraz opisuje to random jeszcze przed jej odnalezienia na progu. musze to wiarygodnie opisać. akcja zaczyna sie z rana a nie od jej odnalezienia dlatego jest mi ciężej bo tego fragmętu nie planowałem edit; rozdział 1 w korekcie pojawi sie w poniedziałek, jest dobry. oczekiwać pozostało wam ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 no to jutro nowa część (a kto z was czytał "od autora"?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Październik 7, 2012 Autor Share Napisano Październik 7, 2012 rozdział już poprawiony, ale jak obiecałem. Potrzymam was w niepewności do jutra. Pinkie była by zła gdybym złamał obietnice:pinkrage: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Październik 8, 2012 Autor Share Napisano Październik 8, 2012 rozdział udostępniony poproszę o komentarze i krytykę, co wam się podoba, co nie wszystkie opinie mi się przydadzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Październik 9, 2012 Autor Share Napisano Październik 9, 2012 2 rozdział w budowie, ale czekam na informacje co do 1 czy wam sie podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Październik 12, 2012 Autor Share Napisano Październik 12, 2012 rozdział drugi zakończony czas na korektę. jak widzicie jest nowy tag gdyż rozdział drugi - Audiencja u Cieni - będzie dosyć mroczny a nawet brutalny. więcej jak zwykle nie powiem domyślajcie sie sami;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Październik 16, 2012 Autor Share Napisano Październik 16, 2012 uwaga takie małe info 3 rozdziału nie będzie w przyszły poniedziałek. gdyż postanowiłem wziąść tygodniowy urlop;p sorry ale musze trochę odpocząć i bardziej pomyśleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggar Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Później może przeczytam i wystawię moją opinię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts