deHavilland Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Chłopie dasz sobie radę, jak nie spróbujesz robić czegoś swojego, to nigdy nie wyjdziesz z fazy odtwórczej. Jak się podszkolisz to spokojnie w 1h zrobisz świetny rysunek. Szkoliłem się intensywnie przez wakacje do teraz i zaczyna mi całkiem dobrze wychodzić. Mówię Ci, jak masz talent to trzeba chwilkę pracy i śmigasz. Nie poddawaj się i wszystko w końcu Ci wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Gratuluje twórczości drogi chemiku. ja nie potrafie rysować lecz powiem ci że widze ze z każdym rysunkiem idzie ci coraz lepiej.Byle do przodu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Gratuluje twórczości drogi chemiku. ja nie potrafie rysować lecz powiem ci że widze ze z każdym rysunkiem idzie ci coraz lepiej.Byle do przodu Popieram tym oto znaczkiem Tu jest napisane - Ani kroku wstecz! Rysuj rysuj! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 12, 2012 Autor Share Napisano Październik 12, 2012 Dzięki wam, nabrałem ochoty do rysowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Dzięki wam, nabrałem ochoty do rysowania Dane mi było zobaczyć te arty dzisiaj na żywo ;-] Gratz. I muszę ci życzyć więcej zapału do pracy, no może nie czasu, bo studia i kolokwia z matmy też się same nie napiszą, ale myślę że warto znaleźć czas na rozwijanie tych swoich innych niż ścisłe talentów! Powodzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Flutter chyba najlepsza ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 15, 2012 Autor Share Napisano Październik 15, 2012 Ok oto obiecane Fluttershy(wiem coś tu jest nie tak) w crysis suicie to na razie prototyp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 Oł, znowu zdaje mi się że to HT Apocalypse, Fluttershy mnie zadziwia coraz bardziej w twoim wykonaniu No to czekam na następne prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 16, 2012 Autor Share Napisano Październik 16, 2012 Fluttershy the nuke(fajny pomysł) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJppikuś Napisano Październik 18, 2012 Share Napisano Październik 18, 2012 ja po 4/5 rysunkach skończyłem bo nie miałem motywacji i w ogóle mnie dobijały moje prace tak że czasem aż śmieszyły lecz ty masz co trenować więc nie poddawaj się a z czasem będziesz rysował jak prawdziwy mistrz sorki ale musiałem gdzieś to tu wstawić :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 19, 2012 Autor Share Napisano Październik 19, 2012 Dobra teraz seria pół-odtwórcza później będę Tauował kucyki:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 19, 2012 Autor Share Napisano Październik 19, 2012 rysunek 2 i 3 miał być składany:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Co to za pudełeczko na piątym arcie, w lewym dolnym rogu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derpy Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Czy ta Fluttershy ma zamiar uświnić futerko Pinkie? A tak poza tym, jesteś pierwszą osobą jaką widzę (poza mną), która rysuje pewną kreską. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 21, 2012 Autor Share Napisano Październik 21, 2012 @Up @deHavilland to pudełeczko to Greenpeace(trochę własnych przekonań (nie lubię ich)(nic osobistego)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Mam!! Znalazłem! Ale.... Nie przypominam sobi eżeby Twoja Luna w stroju strażnika była na kartce ucięta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Super rysujesz. Zgaduje że lata praktyki na rysowania jak pierwiastki wyglądają xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Może niedługo coś wrzucę.... Dobra aktualizuję tego posta..... macie 3 obrazki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Mam zaszczyt zaanonsować, że Twoja praca jest w trybie wektoryzacji! Mam na myśli Lunę w zbroi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Hej, fajne rysunki! Naprawdę ci to wychodzi, czekam na więcej ;D A ten podoba mi się najbardziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Oto, mój drogi, gotowa praca w hołdzie Twojemu ołówkowi! Pierwszy pomysł był taki, by jej zbroja nie była z metalu, lecz ze skóry, ale coś wyglądało nie halo, więc zaniechałem. Wynik końcowy znajdziesz na szczycie threadu moich bazgrołów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 15, 2012 Autor Share Napisano Listopad 15, 2012 Tadam!!! Oto nowa porcja rysunków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaista Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Myślę że panna Twigliht jest zbyt okrwawiona:twilight3:,ale tak to spk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Super rysunki Zwłaszcza Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 jako twój master jestem dumna ale i tak wolę innego typu prace xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się