Maisha Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ban bo masz Discorda na awku i sygnie. Link do komentarza
Lucy Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ban za spostrzegawczość Link do komentarza
Firenza Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 na avku jest kobieta, i nie, to nie jest Eris :3 Ban bo jutro szkoła Link do komentarza
Lisica Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ban, bo Завтра у меня только четыре урока! (Rozszyfrujcie mnie XD ) Link do komentarza
Iron Shield Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 ban bo rosyjski Link do komentarza
Gypsy Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ban bo nie chce mi się Link do komentarza
Lucy Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ban bo Lisica napisała "Jutro mam tylko cztery lekcje" czy coś takiego Ach, ten tłumacz google Link do komentarza
DeDanielosek Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ban, bo czemu mam to czytać? Ja po rusku nie umiem. Link do komentarza
Firenza Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 ban bo nie lubię FS, ponieważ nazwała Discorda starym wielkim głupim złośliwcem xD Link do komentarza
Lucy Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ban bo ruski jest dziwny Link do komentarza
Maisha Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ban bo nie chce mi się robić tła na komputerze. Link do komentarza
Krulig Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ban bo 明天我去額外的英語 Ach kocham tego tłumacza Link do komentarza
Lisica Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ban, bo mój niemiecki jest złamanego grosika nie warty. I was? Moja kuzynka się go uczy, podziękujcie jej za to, że znam chociaż jedno słowo. Link do komentarza
Firenza Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 ban bo siejesz większy chaos niż ja, Pani Chaosu Link do komentarza
Krulig Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ban bo nudzi mi się..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Link do komentarza
Lucy Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ban bo malinka ma jutro dodatkowy angielski Link do komentarza
Iron Shield Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 ban bo ciężko jest jak mąż jest z kamienia Link do komentarza
Lisica Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ban, bo to nie prawda są osoby siejące więkrzy chaos. Ja? Impossible. Link do komentarza
Firenza Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 ban bo tata Discord mi kazał Link do komentarza
Lucy Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ban bo niestety ale ನಾನು ತಲೆ xD ಹೊಂದಿರುವ ವ್ಯಕ್ತಿಯ am eheheehe głupi tłumacz Link do komentarza
Lisica Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ban, bo переводчик не глуп, вот только плохо обратный перевод. (Например: польский -> Китайский -> Польский) Link do komentarza
Recommended Posts