arameje Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 ban bo nie wiem czym jest postać w avku Estherenn Link do komentarza
Estherenn. Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Ban bo kocham mój nowy avek <3 Link do komentarza
Krulig Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Ban bo nie wiedziałam,że jest odcinek specjalny z pierwszego sezony Higurashi i go nie obejrzałam Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Ban, bo kocham Furude Rika i jej scene z krzesłem. xD Link do komentarza
Gypsy Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Ban bo Staring out into the world across the street You hate the way your life turned out to be He's pulling up in the drive-way and you don't make a sound Cause you always learned to hold the things you want to say You're always gonna be afraid There's only hate There's only tears There's only pain There is no love here Oh, so what will you do? There's only lies There's only fears There's only pain There is no love here Link do komentarza
Estherenn. Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Ban bo właśnie jestem zajęta zadawaniem głupich pytań na zapytaj.onet.pl Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Ban, bo jakie np.? Link do komentarza
Estherenn. Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Ban bo np. "Kocham Applejack, czy powinnam jej to wyznać?" "Czy uważasz, że Alucard jest sexy? Albo "Czy jeżeli codziennie bedę odprawiała czarne msze to Lucyfer mi to wynagrodzi i zaczne dostawać 6 z matmy?" xDD Link do komentarza
Gypsy Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Ban bo np. Gdzie jest nigdzie? W dupie Link do komentarza
Krulig Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Ban' date=' bo kocham Furude Rika i jej scene z krzesłem. xD[/quote'] Ban bo ja za to uwielbiam ostatni odcinek i odcinki 9-13 1 sezonu i oraz 6-24 sezonu 2 XD A ze poszczególnych scen to ja uwielbiam koniec odcinka 13 sezonu 2 i gonitwę Keiichiego za wujem Satoko(inaczej:Jak Keiichi morduje wujaszka Satoko) XD Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 A i opening też uwielbiam. xD Straszne to trochę. XD Szczególnie gdy Rika się zabija nożem. Smutne. ;_; Link do komentarza
Estherenn. Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Ban bo ciekawe, czy w tych czasach palą na stosie za czarną magię. Link do komentarza
Gypsy Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Ban bo pewnie, że nie. No chyba, że jeszcze jesz koty beeee o przepraszam odbiło mi się Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Hmm... znam kogoś kto powiedział że w chinach jak jesz koty to Cię bóg błogosławi. XD Link do komentarza
Krulig Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 A i opening też uwielbiam. xD Straszne to trochę. XD Szczególnie gdy Rika się zabija nożem. Smutne. ;_; Ban bo chyba w powiązanym odcinku Shion się posikała Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Ban bo chyba w powiązanym odcinku Shion się posikała Ban, LoL. XD Jaka jest twoja ulubiona postać.? Link do komentarza
Krulig Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Ban bo chyba Rena i Keiichi ♥♥♥ Ale Rikę też bardzo lubię ^^ Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Ban, bo... ...Co sądzisz o tym FunDubie.? Link do komentarza
Krulig Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Kiepska jakoś,ale fandub super Ban,bo bana bym zapomniała Link do komentarza
DeDanielosek Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Ban, bo stanąłem na 6-7 odcinku i nie mogę dalej obejrzeć bo czasu ni ma. Link do komentarza
Krulig Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Ban bo radze obejrzeć resztę,ale nie radzę oglądać Kiry Link do komentarza
Estherenn. Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Ban bo rozmowa stanęła na Higurash niezłe anime, nie powiem ^^ (Chociaż obejrzałam tylko jeden odcinek ) Wyrywanie paznokci Link do komentarza
Recommended Posts