Applejack12 Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Co by tu powiedzieć Anime jest tak super że jest jedna z moich ulubionych. 1.)Król Szamanów 2.)Bobobobo 3.)One Piece Jedynie Król Szamanów co jest podobne do Bobobobo to wtedy kiedy dołącza Joko normalnie taki ubaw jak przy Bobobobo. Jak na Anime co ma Dubbing PL to wyszedł znakomicie. :/ Szkoda że ma tylko 64 ODC. i przestali go robić bo bym sobie dalej oglądał :/ http://pl.wikipedia.org/wiki/Kr%C3%B3l_szaman%C3%B3w Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 haha !.. Pamiętam, fajna bajka. Szkoda, że już nie leci bo oglądał bym . Oczywiście na YT oglądnę z 10 odcinków, albo wszystkie Link do komentarza
Applejack12 Napisano Październik 5, 2012 Autor Share Napisano Październik 5, 2012 Miło wiedzieć Czuje się jak TS mówiąc te słowa. A co do Anime to można chyba puścić na 1 post 1-5 ODC. Link do komentarza
sweet man Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 też to oglądałem , jest całkiem fajna ^^ Link do komentarza
Ukeź Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 (Nie ma to jak odkopywać stare wątki dlatego, że się dostało fazy na stare animce) Król Szamanów to naprawdę świetna seria <3 Uwielbiam od dawna i zawsze będę. Ostatnio naszło mnie na obejrzenie tego od początku. Mam trzech faworytów jeśli chodzi o postaci, mianowicie: Len Faust Lyserg A sentyment do serii pozostanie na długo <3 Link do komentarza
Turoń Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Turoń też kilka odcinków oglądał i z czystym sumieniem może powiedzieć, że to kolejne diabelstwo Nie ma "duchów opiekuńczych" ewentualnie Aniołowie Stróżowie, ale nie wciska się ich do przedmiotów materialnych jak np do miecza. to się nazywa 'demonizowanie przedmiotów'. i sama idea "szamanów" znowu czysta promocja okultyzmu! Link do komentarza
Trahall Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 W Duuuużym skrócie. Oglądałem Króla Szamanów na Jetix jeszcze. Fajne było. Link do komentarza
Ukeź Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Heh, widzę, że temat nadal mało żywy ;_; W takim razie zapodaję znaleziony przypadkiem polski cosplay z Shaman Kinga z B3 XD Link do komentarza
MewTwo Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Ach Król Shamanów. Moje dzieciństwo. Jak zobaczyłem teraz intro to się o mało nie popłakałem. Chyba nie muszę mówić kto jest moim ulubieńcem Link do komentarza
Pan E Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Turoń też kilka odcinków oglądał i z czystym sumieniem może powiedzieć, że to kolejne diabelstwo Nie ma "duchów opiekuńczych" ewentualnie Aniołowie Stróżowie, ale nie wciska się ich do przedmiotów materialnych jak np do miecza. to się nazywa 'demonizowanie przedmiotów'. i sama idea "szamanów" znowu czysta promocja okultyzmu! Eh, nie możesz zluzować, chociaż raz na jakiś czas? Shaman King nie oglądałem ale toczę z Turoniem wojnę na słowa więc od czasu do czasu pojawię się tu żeby zbić jakieś żałosne argumenty. Link do komentarza
Turoń Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Oh? obserwujesz mnie i próbujesz tylko prowokować publicznie na forum. Może lepiej przejdź na PW, a nie tylko śmiecisz. Link do komentarza
Cygnus Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Ten temat i jego użytkownicy zasługują na dodatkowe foryouku :3 Cygnus approves. Link do komentarza
Pan E Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Oh? obserwujesz mnie i próbujesz tylko prowokować publicznie na forum. Może lepiej przejdź na PW, a nie tylko śmiecisz. Heh, nie obserwuję cię, po prostu znam tych ludzi i zauważyłem że usiłujesz ich psychicznie molestować swoimi mocherowymi tekstami. A co do PW to nieeeeeee, może i możemy za to dostać warna, ale bez publiki to nie to samo Link do komentarza
Turoń Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Molestuje ludzi przedstawiając swoje zdanie na dany temat? Chyba każdy może się wypowiedzieć co o danej rzeczy sądzi. Poniekąd do tego służy forum, a więc do wypowiedzi i wyrażenia swoich poglądów jednostek. I wybacz, ale jak będziesz pisał tylko takie czysto 'zaczepne' posty to po prostu, z czystego szacunku do osób, które założyły dany temat nie będę Ci odpisywać robiąc zbędnego off-topu. Link do komentarza
Recommended Posts