Arek_PL Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Raz kiedyś widziałem taką zabawę na innym forum i postanowiłem że tutaj taką dam chodzi o to że jedna osoba daje marzenie a 2 niszczy je i daje swoje i tak dalej przykład z innego forum: osoba a: Chcę żeby fluttershy była prezydentem osoba b:Prezydentem zostanie koń rafał chcę gruszki ocoba c:Te zepsute? więc ja zaczynam chce czekoladę Link do komentarza
Kaoma Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Tą która się stopiła? Chcę kiwi. Link do komentarza
Ganz Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Zgniłe Chcę, aby w internecie pojawiła się już 3 seria MLP Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Musisz czekać jeszcze miesiąc ;P. Chcę wolne od szkoły :> Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 niestety Kiwi jest niedozwolone w tym stanie . ^^ AghhaAaAaA Asasyn ! Nie ma wolnego, bo od dzisiaj mieszkamy w szkołach, Taki nakaz ! Chce umrzeć .. Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Cześć,jestem medykiem ^^ Nie chcę widzieć Twilight w formie Alicorna bo to herezja !!! Link do komentarza
Applejack12 Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Ale nie jesteś w stanie nic z tym zrobić. Chcę zeby w radiu leciały OP z One Piece. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Niestety radio w tych czasach puszcza zazwyczaj kiczowatą muzykę.. Nie chcę wojny na świecie Link do komentarza
Ganz Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Ale istnieje USA, Rosja, kraje azjatyckie oraz kraje islamskie W dodatku ludzie mają w naturze walczyć o byle gó**o. Chcę, aby Nokia znów wróciła na "tron" wśród telefonów. Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Powiem tylko tyle : Symbian i Lumia Chcę końca mody na sukces !!! Link do komentarza
Kaoma Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 No to sobie poczekasz,bo prędko nie zniknie. Chcę mieć skrzydła. Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Ale jesteś tylko człowiekiem, któremu na bank nie wyrosną. Chcę, by ktoś w końcu poprawił nazwę tematu: napisał z dużej litery! Link do komentarza
Kaoma Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Ja chcę nie wystarczy... Chciałabym nie mieć już szwów. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Spoko i tak ci już wrosły na amen. Chcę mieć nowego laptopa. Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Wiesz jak Ci zniszczę marzenie ? Powiem tak : To nie będziesz miał . Ha ! Chcę spaść z Ufo które lata nad Jowiszem ! <- Deal with it Link do komentarza
Pinkamena Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Ufo nie istnieje Chce mieć 5 z majcy .. Link do komentarza
Cloudchaser Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Ale nie umiesz materiału i nie będziesz miał. Chcę więcej muffinków. Link do komentarza
kochamMLP Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 niestety prezydent zakazał jedzenia muffinów w Polsce :( chcę żeby Neon Lightning ożyła !!! (moj OC) Link do komentarza
Cloudchaser Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 ale zmartwychwstania wśród kucyków nie istnieją chcę, aby była ładna pogoda Link do komentarza
Buziol Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Klimat się ociepla i już nie ma ładnej pogody :> Może coś bardziej niezwykłego, hmmm....chcę zobaczyć zaświaty jako żywy ! Link do komentarza
Daktyl Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Nie uda Ci się to.Zjedzą Cię Czarni gdy będziesz próbować Chciałbym aby Wiśniowy Eliksir Ponifikacyjny z opowiadań TCB był prawdziwy Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Ja też, ale to bujda na resorach. Chcę by Jarosław K. wygrał Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Pewnie nie będzie miał wystarczająco dużo głosów i wygra ktoś inny Chcę już mieć wakacje : Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 To ty nie wiesz, że w Polsce jako w kraju ,, pracoholików ,, nie ma czegoś takiego jak wakacje ? Stary .. Chcę nie mieć w szybkiej odpowiedzi opcji wyłączenia sygnaturki bo jest sprośna . Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Nie długo będzie możliwość uspraśniania sygnaturek, już nie długo ! Chcę III sezon MLP Link do komentarza
Recommended Posts