Gandzia Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Dzień przed spełnieniem tego marzenia premierem została Lauren Faust. Lauren Faust premierem! Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Nie bo zwalił go Bic Mac!! Chcę by Bic Macintosh został premierem. (Jabłka, jabłka!!) Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Ale Big Macintosh nie ma Biernego Prawa Wyborczego Mane 6 i Derpy weszło na lekcję niemieckiego w trakcie sprawdzianu i zabrali mnie na lotnisko w Goleniowie gdzie już czekał transport do Equestrii, przed wyprowadzeniem z klasy Applejack kopnęła mojego kolegę-hejtera w jego krocze, gdy ten zaczął ich obrażać Były dla mnie zbawieniem bo nic nie umiałem na ten sprawdzian a obecność hejtera sprawiała, że nie chciałem wgl siedzieć w tej klasie Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Gdy nagle się obudziłeś, bo pani walnęła w ławkę linijką. Powiedziała "To twoja ostatnia godzina" po czym wręczyła ci test. Chcę mieć miliony monet "music" Link do komentarza
MasterOFPonies Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 nie starczy ci na nie miejsca w domu chciałbym żeby gofry były z wiśni () Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 ale są z czereśni Nie stanę jutro przed Sędzią Anną Marią Wesołowską, gdyż Anna Maria Wesołowska została przerobiona na babeczki przez Pinkie Pie Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 *tttttttttttttttttrrrrrrrrrrreee* Maria Wesołowska została cofnięta przez maszynę babeczko wą Chcę mieć kukukukukunamoniu Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Ale nie będziesz miał. NIE MAM MARZEŃ Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Bo cie dopadły Nazi Zombies z World at War Księżniczka Celestia wyłączyła Radio Maryja i Telewizję Trwam a o. Tadeusz Rydzyk dzieli celę z ogierem z Silent Ponyville Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 *Abrakadabra* czas do tyłu, Celestia włączyła radio i tą telewizję bo dostała darmowy karnet na 3 lata. Tadeusz Rydzik wyszedł z więzienia i sieje postrach w całej galaktyce. Chcę mieć kaczkę! Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Ale masz ścierwojada Twilight Sparkle nauczyła mnie siódmego kręgu magii (znanego jako "Krąg Magii Przyjaźni") dzięki czemu zniszczyłem Xardasa Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Nie bo nauczyła cię 1 kręgu i zabił cię Xardas. Twilight została królową podmieńców i sieje postrach w Eqwestrii Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Wszystkie ci by zdechły. CHCĘ ABY ŚWIAT ZMIENIŁ SIĘ NA TEN Z MLP:FIN Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Ale zmienił się na ten z Dooma 3 Wrzód z Gothica zmarł śmiercią tragiczną w wyniku spojrzenia Fluttershy Link do komentarza
MasterOFPonies Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 przeżył i poszedł do Equestrii siać śmierć i zoofilię! Chciałbym żeby komputery działały bez prądu Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Ale za to działają na gaz Rozjechałem Abramsem Nightmare Moon Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Ale pracujesz w Straży Miejskiej w Khorinis i właśnie Lord Andre kazał ci iść przepędzić polne bestie z farmy Lobarta Wracałem sobie z Jarkendaru i gdy przeszedłem przez portal to zamiast znaleźć się w Khorinis, znalazłem się w Butiku Karuzela a dokładnie w łóżku z Rarity Link do komentarza
DiceMan321 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 To nie możliwe po nie ma portali. Żeby nie było pieniędzy. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 A nie bo pieniądze są, były, i zawsze będą. Modlić się aby do jakiegoś stanowiska mnie przyjeli. XD Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Bóg nie spełnia takich próśb. Wygarnąłem ogierowi z Silent Ponyville z glana tak mocno, że wylądował przed bramą wejściową do Starego Obozu w Górniczej Dolinie Link do komentarza
DiceMan321 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 w equestri nie ma dolin Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 w equestri nie ma dolin Aha. Posiadam fajną tapetę. Link do komentarza
arameje Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 wcale nie chciałbym mieć grę Tomb Rider Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Kup se, kosztuje 1000000000000000000000000 zł Zarobisz? Chce mieć włosy o kolorze tęczy. Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Masz za słabe włosy,, by mieć takie cool. Chcę mieć figurkę RD i Futtershy na stole. Link do komentarza
Recommended Posts