Macie mnie POKOCHAĆ! Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Zapraszam wszystkich bronich na (mój) serwer! Nazwa nie jest zbyt oryginalna : My Little Pony PRZYJAZN TO MAGIA! Adres: pingwinizakon.pl lub jak kto woli 91.228.199.170:27015 (na to samo wychodzi). Może i nie jestem jeszcze do końca bronim ale ostatnio najbardziej się interesuję kucami. A ponieważ chciałem założyć serwer CS: Source'a to postanowiłem że motywem przewodnim będą kucycki . Na razie do tego serialu nawiązują tylko muzyczka MLP-opening po wejściu na serwa i MOTD z obrazkiem z deviantarta (nie wiem dlaczego ale nie zawsze się pokazuje). Teraz na serwerze jest tylko jedna mapa: $2000$. Kiedy będzie więcej graczy to dodam nowe mapy. Jeszcze raz zapraszam wszystkich, szczególnie ok. godziny 19 - jak się regularnie razem w kilku będziemy spotykać to na prawdę będzie fajnie! Link do komentarza
Sumek Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Hmmmm, właściwie, czemu nie. Tylko ja nie jestem raczej pro graczem więc często, gęsto będe padał Link do komentarza
Applejack12 Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Będę grał na 100% Link do komentarza
Macie mnie POKOCHAĆ! Napisano Październik 25, 2012 Autor Share Napisano Październik 25, 2012 Heh naprawdę nie ma kto grać? Serwer cały dzień pusty :(. Jeżeli komuś z was zależy żeby jednak był fajny serwer CS:Source'a dla bronych to niech pomoże mi go rozkręcić - najlepiej żeby dodał mnie do znajomych Steam: Macie mnie POKOCHAĆ! (nazwę często zmieniam więc lepiej użyć linka: http://steamcommunity.com/id/szefunio ). Skontaktujcie się ze mną to powiem co i jak. Najlepszym sposobem byłyby wspólnie spotkania o danej godzinie. Błagam nie pozwólcie upaść temu serwerowi... Link do komentarza
FlutterGuy Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Żeby server dobrze funkcjonował musi mieć swoje forum (w tym przypadku mlppolska) dodatkowo -trzeba robić reklamy -jakieś fajne pluginy Link do komentarza
Czarny Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Siedzę i siedzę, a tu nikogo ni ma :( smutnawno trochę... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Ja za kilka dni zdobędę CS:S to pogram z wami. Możliwe że będę lamić . Link do komentarza
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Się zobaczy... może zagram, lecz kto wie... Link do komentarza
Decaded Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Serwer nieaktywny, autor tematu ostatni raz widziany w kwietniu. Zamykam. Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts