MLO_pl Napisano Listopad 9, 2012 Autor Share Napisano Listopad 9, 2012 Nawiązując do rysunków na PC, używasz tabletu? I jakiego programu? Hmmm... W pewnej części sam odpowiedziałeś sobie na pytanie... Ale z chęcią odpowiem, otóż wszystkie (graficzne)rysunki są wykonane na zwykłym PC za pomocą myszki, z tego względu iż nie posiadam żadnego panelu graficznego czy nawet tabletu... A co do programu, to różnie z tym bywa, czasem Photoshop, czasem Gimp, lecz najczęściej SAI... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Aaa, szkoda. Było By ciekawie zobaczyć Cię w digicie, bo myszką, cóż, raczej nie jest to sprzęt stworzony ro rysowania. Całkiem niczego sobie tablety, np. Bamboo, potrafią kosztować od 150 zł, więc jeżeli to lubisz, myślę, że były by to dobrze wydane pieniądze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 9, 2012 Autor Share Napisano Listopad 9, 2012 No cóż, ja tam wolę wszystko operować myszką, a tak wgl. to zbytnio nie opłaca mi się tego kupować, ponieważ nie wiem ile jeszcze będę rysować, jak pewnie już zauważyłeś ostatnio przerzuciłem się na rysunki robione długopisem i ołówkiem, no a po za tym raczej mi się on w życiu nie przyda..... Jestę Technikę Samochodowę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Pfff... Deal with it: technik informatyk, kocha rysować i siedzi dniami i nocami przy gitarze zamiast się uczyć... Chociaż jak mniemam na moim hipotetycznym cutie marku widniała by gitara. Nothing's impossible! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokeSeazard Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Genialne. Serio masz wrodzony talent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 Wrodzony??? Możliwe... xD A to moja następna praca... Nie wiem kto to, ani co(pewnie kucyk ), ale co tam... Łapcie!! http://puu.sh/1p1t6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 O, nice. Robisz normalne głowy w przeciwieństwie do mnie. Przyjaciółka czepia się wszystkich moich prac o jajowate głowy. Jedynie shading wyjęty trochę znikąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Yay! To jest suuper! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 12, 2012 Autor Share Napisano Listopad 12, 2012 He He... Dzięki A tu następna porcja mych rysunków.... Robione bodajże tylko na 2.-2.5 lekcji.... Resztę przespałem... Tak... Nie mam już co robić..... http://puu.sh/1poSR http://puu.sh/1poSy http://puu.sh/1poS9 http://puu.sh/1poSI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Bardzo ładne, najbardziej podoba mi się chyba rysunek 3 i 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 2 i 3 są świetne. 2 ze względu na odrobinę koloru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Ostatni rysunek to najlepszy rysunek. Z moją prędkością to w czasie 2 lekcji narysowałbym prawdopodobnie jednego, niecałego kuca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 14, 2012 Autor Share Napisano Listopad 14, 2012 Dalsza nuda w szkole skłania mnie do rysowania bezsensownych rzeczy.... Więc, narysowałem kucykową wersję "komiksu"?? Nie wiem jak to określić..... Oooo.... Historyjki, którą zapewne już znacie..... http://puu.sh/1q2qQ Hmmm..... Myślę, że to będzie już jeden z ostatnich obrazków jakie wrzucam.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 Haha znam to to jest tak głupie, że aż śmieszne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Znów się uśmiecham dzięki temu artowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 sposób na podryw dla kucyków xD świetne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Coraz ładniejsze ;DD Ale mi nie dorównasz HAHAHA ........ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Coraz ładniejsze ;DD Ale mi nie dorównasz HAHAHA ........ Dzięki... Na twoim miejscu nie byłbym taki pewien, to jest tylko skrawek moich możliwości... (skromność ponad wszystko... ) Powiem Ci że rysowałbym swoje rysunki o wiele lepiej, gdyby mi się chciało i poświęcał na to więcej czasu... Gdyż każdy z moich rysunków zajął mi max 10-20 min., a po ich narysowaniu nie chciało mi się ich poprawiać... Tak, wiem jestem ogromnym leniem... No dobra tutaj macie następne 2. moje prace... xD http://puu.sh/1rejH http://puu.sh/1re3m Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Bardzo ładne! Tylko nie wiem który ładniejsze... Chyba z RD, bo kolorowy, ale nogi za chude (chyba że to zamierzone) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 Hmmm.... Dobra macie tu więcej moich całkowicie durnych rysunków, robionych z niechcenia.... To chyba już moja ostatnia kolekcja jaką wrzucam na forum... Dlaczego?? No bo tak.... Więc: Wiem że znacie tą wersję, ponieważ na meecie można było takową kupić... Rysunek całkowicie został wykonany z pamięci i to podczas lekcji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esteban Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 A miesiąc temu napisałeś, że nie umiesz rysować. Ehh... Też chciałbym tak "nie umieć" rysować. Naprawdę niezłe prace, jak widać masz talent. Szczególnie przypadły mi do gustu dwa ostatnie szkice :. Nawet spodobały mi się do tego stopnia, że postanowiłem pokolorować jeden z nich. (Mistrzem w tym nie jestem,więc proszę o wyrozumiałość) Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 he he... Dzięki Co do kolorowania to bardzo ładnie, tylko jakbyś mógł pasemka zrobić żółte/złote... xD Jeżeli można wiedzieć, to czym kolorowałeś?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 @ ten ostatni: Takie słodkie oczka średnio pasuję kucnemu wojownikowi, a miecz ma rękojeść nie koniecznie przystosowaną do trzymania w zębach, a tak poza tym to 2 ostatnie mi się bardzo podobają. Obrazisz się jeśli zdigitalizuję któregoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esteban Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 he he... Co do kolorowania to bardzo ładnie, tylko jakbyś mógł pasemka zrobić żółte/złote... xD Jeżeli można wiedzieć, to czym kolorowałeś?? W porządku potem to poprawie . A co do programu to : Adobe Photoshop CS5... Tiaa, gdybym potrafił go jeszcze obsługiwać. Mam nadzieje, że pomimo tego co pisałeś zaszczycisz nas jeszcze swoimi pracami . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 Obrazisz się jeśli zdigitalizuję któregoś? Jasne, możesz edytować co zechcesz... Czemu by nie... Mam nadzieje, że pomimo tego co pisałeś zaszczycisz nas jeszcze swoimi pracami . Myślę, że raczej już nie będę rysował... Może kiedyś powrócę... (ale wątpię... ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts