VanCRX Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Kurde moje kuce też się nie ruszają do tego nie mogę nikogo zaprosić ani przez FB anie przez Gameloft Live :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Wielka prośba. Czy możecie napisać na czym gracie (tel/tablet a jeśli możliwe to model) i jak wam gra działa (czy są jakieś błędy, jak z prędkością działania etc)? Będę bardzo wdzięczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Samsung Galaxy I5700 Spica... nawet nie próbuje bo wiem że mi nie ruszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Powiem jedno. Na LG Swift L3 nie działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICH007.PS Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Taka mała podpowiedz dla tych co mają problem z kasą , mianowicie można wejść w ustawienia telefonu zmienić datę i w tedy po ponownym włączeniu gry wszystkie sklepy z powrotem mają dla nas kasę nie wiem jak to jest z tymi kamieniami ale zaraz zobaczę . Co do poruszania się kucyków mam teorię że to wina słabej wydajności sprzętu, na słabszych telefonach kuce się nie ruszają bo gra by się zacinała , mam galaxy s i kuce stoją w miejscu :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisysMama Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Dobra ja spróbuje podkręcić procesor w moim Samsungu Galaxy Y i zobaczę jaki będzie efekt, a jeśli chodzi o chodzące kuce to sprawdzę to na Samsung Galaxy S2 wkońcu na tym sprzęcie powinno to normalnie chodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICH007.PS Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Na tablecie kuce mi chodzą Szkoda tylko tych 20 leveli na telefonie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 W gierkę grałem trochę (na nie swoim telefonie ale zawsze) i powiem, że mimo tego iż gra powiedzmy nie powala to przyjemnie się w nią gra... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICH007.PS Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Czy ktoś wie jak się w tej grze zaprasza jakiś znajomych i czy można poprzez to zdobyć jakieś bonusy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Są dwie metody - albo facebook albo konto gameloft. Ja próbowałem facebooka ale żaden z moich znajomych w nią nie grał. Trochę trudno będzie opisać to z pamięci, ale postaram się. Po naciśnięciu na ikonkę "F" powinno wyskoczyć okienko pozwalające logować się na facebooka. Wystarczy podać login/hasło. Po kilku sekundach facebook zapyta czy zezwolić aplikacji MLP na udostępnianie "czegośtam"... czy jak to szło. Klikamy na "zezwól", "tak", "yes", "allow" (cokolwiek). Po chwili lista naszych znajomych z FB powinna pojawić się w zakładce Friends. A co do bonusów to raz dziennie można wysyłać sobie paczki. Dostaje się za to chyba serca. Nie wiem bo nie miałem jak a raczej z kim przetestować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Shut up and take my money Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Właśnie odpaliłem MLP na moim gównianym telefonie po czym gra się zawiesiła. Odpalam ją ponownie i co widzę? Ano to: http://db.tt/maNdweUQ Sprawiedliwość istnieje! Sent from my WT19i using Tapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICH007.PS Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Niby jak , ale masz tak na stałe? A z resztą nie zazdroszczę ktoś ci przeszedł grę i zabił zabawę , choć tych kamyczków szkoda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Tak - mam tak na stale. Tej gry się nie da przejść bez płacenia bo wartości jakie sobie wymyślili twórcy są kosmiczne, a moja wioska była juz w takim stanie ze dalsza gra to była masakra, więc jak dla mnie to zerowa strata Przynajmniej mogę zobaczyć wszystkie kucyki Swoją drogą stan kasy i gemów powinien być bezpiecznie przechowywany na serwerach Gameloftu a nie na telefonie. Szczególnie w przypadku gdzie w grę wchodzą prawdziwe pieniądze, bo taki widok zaraz po tym jak wydało się 150zl na pakiet gemów byłby nieciekawy... Sent from my WT19i using Tapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICH007.PS Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Lifie is brutal jednym się farci innym nie , ale masz fajnie ja podejrzewam że nigdy nie będę miał Celestii , chyba że pojawią się jakieś nie legalne , a darmowe sposoby na zdobywanie gemów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Mimo, że gra to niezbyt udany Pay to Win to postanowiłem zagrać od nowa. Tym razem wykorzystując gemy tylko w razie ostatecznej ostateczności. Póki co nie zużyłem ani jednego. Jak dobrze pójdzie ukończę ją... w okolicach emerytury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amolek Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 jakoś grę uruchomiłem. Lekko się tnie, na moim ekranie przy tej rozdzielczości ledwo można coś odczytać Ale najważniejsze, że mogę grać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 W końcu udało mi się zainstalowac gierke. I powiem jedno - jest świetna! Nie wiem o co te marudzenia. Ani się nie tnie ani nie żulą za bardzo kaski^^ W każdym razie bardzo mi się podoba że dodali głosy^^ Nie wiem czemu ale to dodaje uroku grze. I jest większośc kucyków ( Octavia, Vinyl, Doctor, Lyra, Bon Bon ) tylko brakuje Rose i Colgate ale pewnie z czasem dodadzą^^ Nie wiem czemu zacieszam się tą grą jak mała dziewczynka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Na początku też byłem zachwycony grą i uważałem że nie ma wad. Ale z czasem tempo zwalnia bo ceny rosną. Początkowo wykupienie ziemi kosztuje "grosze" ale każdy kolejny "kwadrat" jest coraz droższy. To samo tyczy się budynków czy kucyków. Wydłuża się też czas potrzebny na zbudowanie domu czy oczyszczenie przeszkody. W pewnym momencie dochodzi do kilku godzin Grając zaczyna się wykonywanie zadań a na drugi dzień je kończy. I tak w ślimaczym tempie wykonuje się kolejne "misje". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICH007.PS Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 A co ty byś chciał przejść tą grę w tydzień ? Tak swoją drogą jak czas ci przeszkadza zmień datę w telefonie w tedy data w grze też się zmieni , nie trzeba tyle czekać na pewne rzeczy . Osobiście mam 34 level a wy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 A co ty byś chciał przejść tą grę w tydzień ? Tak swoją drogą jak czas ci przeszkadza zmień datę w telefonie w tedy data w grze też się zmieni , nie trzeba tyle czekać na pewne rzeczy . Osobiście mam 34 level a wy? Oczywiście, że nie, ale w normalnej grze tego typu budynki powstają "trochę" szybciej, prawda? :bVs8a: Poza tym nie da się ukryć, że tego typu zagrywki sprawiają że gra z Free to Play zamieniła się w Pay to Win. A szkoda bo wciąga jak diabli (mimo tej wady nadal w nią gram). Nie pamiętam który mam poziom, ale gdybym nie zaczynał rozgrywki od początku byłbym grubo po trzydziestce. A triku z datą nie używam bo nie lubię grać "na kodach". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 mam 36 level. Przez pierwsze 22 było fajnie. Potem błędy. Zaczęły mi znikac pałacie terenu i pojawiać się za 2 dni nienaruszone. Poza tym brakuje mi dźwieków kuców. Dialogi co 20 misji? Porażka. No i za duzo rzeczy za te diamenty. Ale mają u mnie + za wygląd Spitfire i Vinyl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICH007.PS Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Szczerze co do Spitfire ma trochę za duży rozstaw gogli śmiesznie wygląda w niektórych pozach . Ale mam jeszcze pytanko czy korzystał ktoś z tej gry jak z tymi balonami tylko że za 25 kamieni ? Co można wygrać w tej mini gierce ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 To to samo tyle że masz więcej prób. Widziałem na YT. Ostatnio śmiesznie mi sie buguje. Postacie zamieniają się cenami. Np Soarin i fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICH007.PS Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Haha wylosowałem Celestie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts