Mnemonik Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Owszem, (...chociaż po dokładniejszej obserwacji przy danej temperaturze, ciśnieniu i przejrzystości powietrza - niebo zawiera śladowe ilości chmur ). Teraz gwiazdy na niebie, a niebawem słonko wzejdzie Masz sprężarkę/kompresor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Chyba... Masz chipsy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Nope Masz karimatę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Niestety nie posiadam. Masz szpital niedaleko twojego domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Nope 30 km. Masz części od WSK 125? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mnemonik Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Tak Masz szlifierkę kątową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Tak Boscha i jedną chińską ale potrzebuje drugiej przekładni. Masz radio Unitra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Nie Masz masło orzechowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Nie Masz wiertarkę ręczną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Nie. Masz już całkiem zagryziony patyczek od lodów na rogu biurka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 Nie Masz duże pudełko lodów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 Nope Masz dysk USB? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Nope Masz poerwszą część persjego dżeksona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pestkowa Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 tak masz alergię na sierść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Nope Masz wzmacniacz 100 Wat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Tego nie wiem, a skoro nie wiem to nie mam Masz SimCity 5(najnowsze) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Owszem(Dayan, to jak mi się naprawi komp albo podłącze 2 to pogramy) Masz plakietkę z Dashie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsimena Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Nie. Masz maskotkę Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Nope :( Masz mieszkanie we wrocławiu Wysłane z mojego polskiego smartfona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheFallenVasquez Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Nie mam. Masz konto na youtube? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Mam. Masz tapetę na komputerze z kucykami ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 (edytowany) Tak, z Fluffle Masz komputer z win8? Wysłane z mojego polskiego smartfona Edytowano Sierpień 20, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Nie Masz kartę postaci z jakieś gry RPG? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Nope Masz pudełko ciastek w domu? Wysłane z mojego polskiego smartfona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sayonara Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Tak Masz jakieś przewodniki turystyczne w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się