D.E.F.S Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 A wlasnie ten odcinek zmotywowal mnie do pisania ff o historri powstania Equestrii. Z tym ze dodalem do historii Alicorny, mróz zastapilem mrokiem i ukazalem Celestie jako klaczke i pokaze tez wojne miedzy dawnymi panstwami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argo Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Chyba najnudniejszy odcinek jaki widziałem. Taki jakby robiony na siłę. Zaprzeczał po części poprzednim odcinkom (np. historia stworzenia Equestrii). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gurtos Napisano Sierpień 16, 2012 Share Napisano Sierpień 16, 2012 Chyba najnudniejszy odcinek jaki widziałem. Taki jakby robiony na siłę.QFT Wiadomo, że było parę fajnych scen, ale ogólne wrażenie pozostaje negatywne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 odcinek był fajowy , pokazujący skąd to wszystko się wzięło , czyli ta harmonia i obecny ład i porządek i jeszcze ta bardzo fajna piosenka na końcu kilka razy ją słuchałem !! jedynie , do czego bym się przyczepił , to eee przewidywalność , było wiadome , że w końcu się jakoś dogadają . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Fajne przedstawienie, spodobało mi się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Maj 20, 2015 Share Napisano Maj 20, 2015 (edytowany) Myślę, że wystrój świąteczny był lekko naciągany, chodzi mi o symbole, takie jak choinka, wywodzące się z tradycji pogańskich, a potem przejęte przez chrześcijan. Ale moje narzekania wynikają z przeczulenia, na punkcie nawiązań do naszego świata. Uważam, że twórcy mogli wymyślić coś oryginalnego, skoro w Equestrii są inne święta, niż u nas, to wystrój i symbolika też mogłyby być inne. Po za tym odcinek był raczej nudny, więc jak dla mnie to 6/10. Edytowano Maj 20, 2015 przez Phoenix13 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się