Guciowata Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Witam! Dodaję temat raz jeszcze, bo szczerze mówiąc dopiero teraz zorientowałam się że poprzedni taki temat został usunięty D: I nie mam pojęcia dlaczego. Na dodatek wszystkie rysunki przepadły ponieważ nie pamiętam gdzie je teraz mam... W każdym razie chcę Wam przedstawić moje rysunki: Beauty Paint Fluttershy i Big Mac Cadance Queen Crystalic Rainbow Dash i Fluttershy I to tyle. Ładne? Oceńcie sami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Chryslis jest genialna, do reszty mam parę zastrzeżeń. Pozostałe potacie rysowałaś jako Chibi, czy jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Październik 30, 2012 Autor Share Napisano Październik 30, 2012 Chryslis jest genialna, do reszty mam parę zastrzeżeń. Pozostałe potacie rysowałaś jako Chibi, czy jak? Dziękuję Ale pozostałe kucyki wcale nie miały być Chibi.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Rysunki ładne, ale przez proporcje wyglądają jak chibi:TWcU3: (Takie małe i słodkie:pinkie2:) Czekam na więcej prac:lyra2: (PS: Fluttershy is the best:fluttershy5:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Nadeszła nowa porcja rysunków z Beauty Paint! Yay! Dziękuję że znów mnie narysowałaś! Ale... mogłaś się bardziej postarać... Oj tam, Beauty Paint nie marudź... P.S. Przepraszam za jakość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CherryGrove Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Świetne rysunki, jak zwykle, brawo! Masz talent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Dziękuję wisienko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Ostatni najlepiej wyszedł, pozostałe też niezłe są Długo już kucyki rysujesz, czy dopiero zaczynasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Piękne! Gratuluje! Jeszcze troche się poucz rysować to daleko zajdziesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Dziękuję bardzo! A kucyki rysuję od kiedy tylko zaczęłam je lubić (no z 5 miesięcy będzie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Dziękuję bardzo! A kucyki rysuję od kiedy tylko zaczęłam je lubić (no z 5 miesięcy będzie). Czyli jeszcze wszystko przed tobą Trochę praktyki i chęci, to późniejsze prace będą wręcz zachwycać odbiorców... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Nawet napisałam na fb że jak kto chce, może u mnie rysunki zamawiac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Rysunki są po prostu świetne. Nie wiem czego się Beauty Paint czepiasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Hmm... Nie wiem, ja tak po protu lubię się czepiać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Ja też mogę rysunek zamówić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Pewnie! Tylko dodam pewnie jutro bo za chwilę kończę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 To z moim OCetkiem mogę poczekać do jutra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqp Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Naprawdę fajne, Twój styl mi się podoba Tylko na w pierwszym poście, na ostatnim rysunku kucyki wyglądają jak muminki no ale może to tylko mi się tak kojarzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Witam ponownie! Czas na mój nowy rysunek z Beauty Paint i jej human wersją oraz rysunek na specjalne zamówienie Silver Shielda <- tu chyba przez przypadek zamiast Guciowata napisałam Guciwata P.S. Przepraszam za jakość, ale na razie nie mam dostępu do skanera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Fajne rysunki :3,Wiesz co Gucia?Przez Ciebie mam ochotę też zrobić taki temat...tylko najpierw coś narysuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Dziękuję :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Okej dokej, dodaję kolejną porcję rysunków (z czego tylko rysunek księżniczki Celestii jest narysowany dzisiaj). A oto one: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Bardzo ładne... A nawet i przepiękne!!! Masz talenta!! Nie to co ja... nom... niestety już się wypalam.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Dziękuję bardzo! I nie mów że rysujesz brzydko, twoje prace mi się bardzo podobają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Wiiiiitajta Właśnie skończyłam robić takie cuś z udziałem Beauty Paint, Felusia, Bezimiennego Misia, Podusi i mojego łóżka : I jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts