Guciowata Napisano Grudzień 4, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2012 Co nie zmienia faktu, że jestem zboczona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Co nie zmienia faktu, że jestem zboczona I za to Cię lubię (nie tylko za to) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Co nie zmienia faktu, że jestem zboczona CO zbok?! Gdzie?! lubie zboki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 CO zbok?! Gdzie?! lubie zboki... Hahahaha xD Dobre, dobre. Można więcej ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Rysunków? Może jutro, na dzień dzisiejszy mam tylko 2.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Rysunków? Może jutro, na dzień dzisiejszy mam tylko 2.. To wrzucaj, lepsze to niż nic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Niee, sesja kucykowa powinna mieć min. 5 prac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Podobają mi się te prace z Vinyl,prócz ostatniej.Nie chcę Cię urazić,ale jakoś nie kręcą mnie dziewczyny,ani tym bardziej KONIE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Spoko, nie wszystkim musi się podobać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Dobra, czekacie już jakiś czas, a że prac mam tylko 3, to dodam tyle. Następna sesja będzie z kucykiem... Ze mną! Ze mną! Okej, niech będzie... Tak więc, szykujcie się na sesję z Beauty Paint Taaaak! Yeah! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Trzecia praca wyszła fajnie, podoba mi się ten wyraz twarzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 trzeci jest najlepszy, trochę krzywy, ale ładny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Właściwie sesję z Beauty Paint mogłabym dodać nawet dziś, mam już nawet prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 A dodasz, chciałabym zobaczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Już, już, tylko kończę moją pracę w Paint'cie. Jak skończę, to dodam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Prace ładne, czekam na więcej. Czasem tylko wychodzą ci nieproporcjonalne oczy albo skrzydła, ale trening czyni mistrza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Uff... Wreszcie skończyłam wyczerpującą pracę na Paint'cie (rysunek Paint"owy dodam na deser). Następna sesja z... Lyrą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Przedostatnia praca mi się bardzo podoba Przypomina mi Chrysalis którą dla mnie narysowałaś <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Przedostatnia praca mi się bardzo podoba Przypomina mi Chrysalis którą dla mnie narysowałaś <3 Co? Aż tak bardzo podobna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 mi się najbardziej podoba 3. rysunek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Co? Aż tak bardzo podobna? Nie jest podobna .. Ten język .. xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Ładnie, coraz lepiej. Najładniej ci wyszło drugie od dołu, czyli niewiemktórebomisięniechceliczyć od góry. A tak btw. narysowałabyś mi coś? Bo mi się twoje prace podobają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Okaj, zależy co. Napisz najlepiej na PW co chcesz, to ja narysuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkarogo Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Nie są genialne, ale mogą być. Czasem proporcje zwalone, ale jest ok. I jak dla mnie nie więcej niż ok... P.S. Ile masz lat i od jakiego czasu rysujesz kuce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Mam 13 lat, kuce rysuje gdzieś od lipca, pod koniec właściwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts