kurczeblade Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 kto grał w tą znaną grę nintendo i w którą część Ja grałem w twilight princes, Skyward sword i (troche) wind wakera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 31, 2012 Share Napisano Październik 31, 2012 Swego czasu miałem 3DSa. Dostałem za darmo jakąś minigierkę i jedną z części na GBA - tą o gadającej czapce. Dotarłem do finałowego bossa, ale po 5468513585135 porażkach dałem sobie spokój. Mimo to gra zacna i bardzo klimatyczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Grać to nie grałem, ale widziałem Let's Playe Nintendocaprisun: "The Ocarina of Time" "Majora's Mask" "Wind Waker" "Twilight Princess" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chikayoshi Yami Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Link's Awakening jest grą wydaną na konsole Game Boy/GB Color (Wersja DX). Na GBA grałeś w ramach kompatybilności wstecznej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts