Nogalik Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 I klatka piersiowa przypomina bąbel. Miałem edytować posta, ale mnie wyręczyłeś z dodaniem tego. Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Wiem o tym ;( Dodać jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Fryta, dodaj. Chętnie ocenię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Proszę: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 1. Musiałem się nieźle przyjrzeć, aby stwierdzić, że to to z sygnatury Bellaminy. 2. Cóż, moja ulubiona postać. Jedyne co mi nie odpowiada to zbyt krótkie skrzydła. 3. Nogi i skrzydła są za małe 4. Szyja AppleJack powala na kolana xD Jeśli coś mi wpadnie do łba to dopiszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Dzięki za pokazanie błędów. Warto rysować więcej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 warto trening czyni mistrza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 warto trening czyni mistrza Zgadzam się z tym w 100 % Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Dzięki za pokazanie błędów. Warto rysować więcej? Jasne, że tak jeśli tylko to lubisz. Z czasem zacznie wychodzić coraz lepiej. Powinnaś założyć swój temat zamiast umieszczać w czyichś tematach obrazki oczywiście jeżeli zamierzasz jakieś wstawiać. Musi być jakiś ład Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Jasne, że tak jeśli tylko to lubisz. Z czasem zacznie wychodzić coraz lepiej. Powinnaś założyć swój temat zamiast umieszczać w czyichś tematach obrazki oczywiście jeżeli zamierzasz jakieś wstawiać. Musi być jakiś ład A jak się zakłada ten wątek? (Jestem tu nowa, więc nie wiem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 A jak się zakłada ten wątek? (Jestem tu nowa, więc nie wiem) Objaśnię Ci wszystko zaraz na pw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Objaśnię Ci wszystko zaraz na pw Dzięki, skorzystam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 EE!!! Co to ma być! Klientów mi z tematu kradniecie!!! Wandale!! A co do twoich rysunków. Są dobre, ale czeka cię jeszcze wiele pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 EE!!! Co to ma być! Klientów mi z tematu kradniecie!!! Wandale!! To się nazywa trochę inaczej .. xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Napaczajać się na te Twoje prace nie mogę, sa genialne ^^ A narysowałbyś mi Beauty Paint? Ładnie proszę :3 tu masz linka do jej wyglądu. A pozę i miejsce jakąś wymyśl, okej? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Oczywiście, mogę spróbować Oraz dziękuję za miłe słowa ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Nie umiem rysować, ale wstawię prace narysowane w szpitalu ( 10 dni temu ). Kolory słabe bo ni miałem kredek ze sobą, a te co tam były ... szkoda gadać. Dam jeszcze coś co robiłem w sobotę i niedziele Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Scalefrom_pl, umiesz rysować Flutterhy i Twiligt mi się bardzo podobają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 nie umiem bo muszę patrzeć co rysuje z pamięci nie za bardzo no chyba ze bohaterów Kapitana Bomby i postacie z Warhammera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 No cóż, też mi słabo idzie z pamięci Nie jesteś sam xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Chyba się podoba Prace nadal trwają tylko teraz przez szkołę nie mam zbyt wiele czasu :/ Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Guardian, bardzo pomysłowa praca Podziwiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Tak tam rysunek "mojego przyszłego Avatara" Mój avatar szepcze słowa "i love you" do Rainbow dash Dziś skończę rys. na którym pokazana jest "Miłość" Rainbow dash do Fluttershy jutro dam resztę obrazów Miło jest należeć do grona ludzi którzy lubią to samo co ja ps. Mój ojciec dziś mnie wyśmiał że lubię Deerpy ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 fajne prace, a przede wszystkim kolorowe, nie to co moje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 fajne prace, a przede wszystkim kolorowe, nie to co moje. co ty gadasz twoje lepsze A jak lubisz warhammera 40 K (ja tez ) to zrób Rainbow dash jako szturmowego marines gdzieś widziałem oryginał ps fajna scena u cb jak fluttershy przecina RD xD scena z Shen.MOV ? racja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts