scalefrom_pl Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 trafiłeś na rysowanie na razie nie mam czasu, muszę zbudować Lunę do końca stycznia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 no to życzę powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Guardian, fajne lecz trochę nie dokładnie odwzorowane - Poćwicz nad tym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Guardian, fajne lecz trochę nie dokładnie odwzorowane - Poćwicz nad tym jak znajdę czas po szkole Następne robię w Paint-cie pierwszy raz będe robił cienie więc będę liczył na wasze sugestie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Powiem jedno... zajebiste!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 jak znajdę czas po szkole Następne robię w Paint-cie pierwszy raz będe robił cienie więc będę liczył na wasze sugestie Na moją możesz liczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 teraz sobie przypomniałem że mam to na kompie bo dawałem to na Furaffinity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Zombie .. xD Fajne.. Takie .. kulorowe xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 najgorszy jest napis "Celestia is dead". Nie będzie do kogo listów pisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 najgorszy jest napis "Celestia is dead". Nie będzie do kogo listów pisać jeśli grałeś w L4D to często na ścianie pisało "god is Dead" wiec za pożyczyłem Najbardziej jestem dumny z tego że u strażnika tak fajnie wyszła kostka w nodze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Grałem L4D 2, to teraz czekamy na ponytanka albo ponywitch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 I takie jeszcze wrzucam , niestety ostatnie dzisiaj ale coś mam jeszcze w zanadrzu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Fajne, dokładnie pokolorowane Tylko troszkę kanciaste xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 jeśli mogę sie pochwalić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Mrs.Octavia, fajne tylko moim zdaniem zbyt bujne grzywy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 Ja, jeśli chodzi o grafikę komputerową, to bardzo tą dziedzinę kaleczę... Dlatego podziwiam ludzi którzy cokolwiek potrafią z tym zrobić. A co do obrazka, to jest naprawdę dobry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Ziom, a kiedy wstawisz coś nowego ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Mrs. Octavia pomijając wielkość grzyw wygląda super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Trochę się nie postarałem :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 Fajna Twi, w ogolę pomysł jest bardzo fajny realizacja wcale nie gorsza Mateuszu, pisałem wcześniej dlaczego nic nie wrzucam... Ale napiszę raz jeszcze: Spowodowane jest to faktem iż obecnie w mojej szkole odbywają się próbne testy przed tym dziwnym egzaminem... Nie mam po prostu czasu na rysowanie, muszę się uczyć i wykonywać codzienne obowiązki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Fajnie, tylko że czołg Ci nie wyszedł. Reszta jest Ok... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 :w mojej szkole odbywają się próbne testy przed tym dziwnym egzaminem... czyżby matura? xD czy może jakiś test końcowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 Nic z tych rzeczy, a może tak... Są to te bez sensowne, jak dla mnie, próbne testy które odbywają się na koniec 3 klasy gimnazjum... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Nic z tych rzeczy, a może tak... Są to te bez sensowne, jak dla mnie, próbne testy które odbywają się na koniec 3 klasy gimnazjum... Te testy są tak bezsensowne, że aż brakuje mi określenia tej bezsensowności Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts