Majkarogo Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Majkarogo, może być narysował Chrysalis ? ;D Oczywiście! Musisz tylko troszeczkę poczekać bo aktualnie mam masę zamówień świątecznych (bycie mikołajem nie jet łatwe ^_^). P.S. Jestem dziewczyną, tylko nie umiem zmienić napisu "brony" na "pegasis" , ale mam w sygnaturce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Majkarogo, przepraszam najmocniej Jak mogłem popełnić taki głupi błąd .. : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Ostatni kartka ,a tu taki zonk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Dlaczego Slender Pony przypomina mi Twilight ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Dlaczego Slender Pony przypomina mi Twilight ? tak jakoś nie wiedziałem jak go narysować to wzorowałem się na twi Jeśli ktoś czuje się urażony to przepraszam :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Mogę Ci to wybaczyć, ale pamiętaj.. Obserwuję Cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Jeżeli mnie obserwujesz tak jak pinkamena tymi swoimi oczkami .... to się zaczynam bać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Jeżeli mnie obserwujesz tak jak pinkamena tymi swoimi oczkami .... to się zaczynam bać Mnie się nie należy bać Ze mną trzeba się śmiać ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Cola Pony poznaje mentosy Wiem jestem dziwny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Hahhahaha xDD Jak to zobaczyłem to spadłem z krzesła Nieźle, oby tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 I sorry ;( obraz w wersji Alpha Teraz go koloruję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 Powoli zaczynają mnie przerażać twoje prace Ale skoro walisz taki obraz sztuki... W każdym razie rysunki są świetne, dużo daje im też to że są w kolorze Po długiej przerwie [nie wiem czy była aż taka długa xD] powstał kolejny rysunek. Tym razem na zamówienie użytkownika fryta855. Dziękuję i polecam się na przyszłość ;P Nie potrafię wyjaśnić, dlaczego ten tułów tak dziwnie wygląda, za co szczerze przepraszam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Świetna praca, ale tułów działa trochę "odstraszająco" - Brzuch jest taki wklęsły xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 nice job To ja sobię tak odskocze na chwile od mlp i dodam inne moje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Bardzo fajnie. no może z tym tułowiem jest coś nie tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 własnie nogalik... tułów jest w porządku Czyżbyś wolał ją w ciąży? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Guardian zaczynasz mnie przerażać. Space marine Ci trochę nie wychodzą.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Guardian zaczynasz mnie przerażać. Space marine Ci trochę nie wychodzą.... te rysunki powstały jak byłem 1 gimnazjum więc 6 lat temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Powoli zaczynają mnie przerażać twoje prace Ale skoro walisz taki obraz sztuki... W każdym razie rysunki są świetne, dużo daje im też to że są w kolorze Po długiej przerwie [nie wiem czy była aż taka długa xD] powstał kolejny rysunek. Tym razem na zamówienie użytkownika fryta855. Dziękuję i polecam się na przyszłość ;P Nie potrafię wyjaśnić, dlaczego ten tułów tak dziwnie wygląda, za co szczerze przepraszam... Dzięki! To jest super!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 U tego "kotopodobnegoczegoś" To są piersi czy barki ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Dark, trochę ta Cadance ma nogi krótkie, albo znowu mam jakieś zwidy. No i ten tułów jakiś taki... no nie wiem. Dziwny? Ale wszystko ładnie i pięknie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 U tego "kotopodobnegoczegoś" To są piersi czy barki ? xD piersi ^^' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 piersi ^^' Takie, takie.. Duże xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Guardian Ty powinieneś założyć własny temat, dajesz za dużo rysunków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts