Green Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Muszę przyznać że poszła mi łezka jak sobie to wyobraziłem Musze napisac FanFic-a na ten temat pozdrawiam Umm, jaka ja jestem wrażliwa, już mam łzy w oczach... Super praca. Świetna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 Rysunek na zamówienie Guciowatej gotowy Mam szczerą nadzieje że się spodoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Dla mnie się podoba Zresztą jak zawsze .. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Fenk ju wery macz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Słodko ci wyszło. Okulary jakieś takie niekształtne, ale fajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Słodko ci wyszło. Okulary jakieś takie niekształtne, ale fajne. Takie, takie.. Niesymetryczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Zresztą, co tam niesymetryczne, ja kółka w ogóle nie umiem rysować. Najczęściej wychodzą owale, czasem kwadraty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Zresztą, co tam niesymetryczne, ja kółka w ogóle nie umiem rysować. Najczęściej wychodzą owale, czasem kwadraty. Ja mam od takich zabiegów cyrkiel xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Bardzo fajny rysunek. Trochę te okulary krzywe ale nie jakoś strasznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Obrazek który wymyśliłem podczas zabawy na forum. Wonderbolts Akademy ***************************** Mój OC podchodzi do Golden fly (mrs. ocvtavia) i pyt się (zawstydzony) czy niechciała by być z nim w parze podczas ćwiczeń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Guardian, prace wychodzą Ci coraz lepiej Oby tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Ja mam od takich zabiegów cyrkiel xDD Ja to nawet cyrklem nie umiem się posługiwać XD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Ja to nawet cyrklem nie umiem się posługiwać XD. Lata treningu i się nauczysz xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Lata treningu i się nauczysz xD nie pisz tak bo mam złe skojarzenia xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 nie pisz tak bo mam złe skojarzenia xD Aha, spoko xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 22, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2012 Ostatnimi czasy pojawiło się wiele prac o tematyce Warhammer'a Nie będę gorszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Świetne, wyszło bardzo fajnie. Szkoda, że nie wiem co to jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Nogalik, nie jesteś sam. Też nie wiem, co to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Może ktoś nam powie ? :< Proosimy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Może ktoś nam powie ? :< Proosimy To sa Space marines z kompani Krwawych kruków (Zobroja i czołg tzn. Rhino w nieznenej mi wersji powinny być czerwone) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Guardian, dzięki za wyjaśnienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Super Ci wyszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 22, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2012 Dzięki za opinie. A to są chyba żarty, że nie wiedzieliście co to jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 aaaa teraz widze mój błąd to nie jest Rhio, to jest Korsarz Landa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 22, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2012 aaaa teraz widze mój błąd to nie jest Rhio, to jest Korsarz Landa Nie zgadniesz co to jest, ponieważ ten pojazd nie nosi nazwy. Stworzony jest z kilku wzorców. Wzorowałem się po części na chimerach i kilku innych czołgach gwardii imperialnej oraz na zwykłym transporterze Space Marines. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts