Arctic Cat Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Bezsensowne jak smarowanie ulic masłem truskawkowym w obronie przed czołgiem bez gąsienic i bez lufy. mniej więcej tak..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Bezsensowne jak smarowanie ulic masłem truskawkowym w obronie przed czołgiem bez gąsienic i bez lufy. mniej więcej tak..... Dobre, dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Od razu uprzedzam że rysowałem to przed poznaniem pinkameny CRAZZZZYYYY!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Pinkie jest za długa.Kanciasta, ma dziwne włosy. I jeszcze kanciasty nos. No i tekst : "Here the Police!" jest bez sensu. To tak jakby powiedzieć "Tu policja". Jak dla mnie brzmi dziwnie.... Trochę się czepiam ale nie bierz tego specjalnie do siebie.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Pinkie jest za długa.Kanciasta' date=' ma dziwne włosy. I jeszcze kanciasty nos.[/quote'] Wtedy to zaczynałem rysować Chciałem tu pokazać że pinki jest samobójczynią i jest otoczona przez policje lub jak kto woli S.W.A.T. A często na filmach amerykańskich jest "Tutaj policja nie ruszaj się" xD w razie kontrowersji pisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Pinkie na tym obrazku przypomina jamnika xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkarogo Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Cześć! Jestem tu nowa itp... Ale do rzeczy! Oto jeden z moich rysków: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Mogę tylko powiedzieć, że mi się bardzo podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Mi również się podoba, nie mam się do czego przyczepić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkarogo Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Mogę tylko powiedzieć, że mi się bardzo podoba Dziękuje ślicznie ^-^ Mi również się podoba, nie mam się do czego przyczepić Dzięki! Tu jest więcej moich rysunków: http://majkarogo.deviantart.com/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Majkarogo, świetne rysunki. Tylko pozazdrościć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkarogo Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Majkarogo, świetne rysunki. Tylko pozazdrościć Dziękuje! Nie wiedziałam, że będą się tak podobać, w końcu mam 12 lat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Dziękuje! Nie wiedziałam, że będą się tak podobać, w końcu mam 12 lat... Wiek tutaj nie odgrywa dużej roli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Mi sie również bardzo podoba ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkarogo Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Mi sie również bardzo podoba ^^ Dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Dziękuje Ale nie ma za co ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Majkarogo, może być narysował Chrysalis ? ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Te rysunki są wspaniałe. Też chce umieć tak cieniować kredkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Naucz mnie rysować! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Naucz mnie rysować! Z tego co się orientuję Dark (lub 67k, nie jestem pewnien) stworzył poradnik w temacie do rysowania. Wystarczy poszukać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 To był Dark..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 To był Dark..... Przepraszam ;* Dziękuję, że mnie poprawiłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Chyba źle to odebrałeś. Po prostu chciałem oszczędzić ewi szukania... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Chyba źle to odebrałeś. Po prostu chciałem oszczędzić ewi szukania... Też mogę jej oszczędzić szukania i zrobić to za nią, ale nie mam na to ochoty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 OK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts