Nogalik Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Guardian Ty powinieneś założyć własny temat, dajesz za dużo rysunków Niech daje tutaj, Dark nie narzeka xD Poza tym nazwa tematu mówi sama za siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Dlaczego taki temat? Ponieważ wiem ze nie każdy odrazu chce zakładać własny wątek zeby pokazać tylko dwie lub jedną pracę. Tym się kierowałem. To było tylko propozycje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Tym się kierowałem. To było tylko propozycje Dobra propozycja nie jest zła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 Więc tak Jakiś czas temu Swahili zapytała o rysunek Lyry I oto ów rysunek jest gotowy Jeno znów coś nie tak z tym tułowiem ;( Przepraszam, muszę to jakoś ogarnąć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Słodkie (tak dzisiaj dla mnie wszystko jest słodkie), gdyby jeszcze tylko była uśmiechnięta xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Kolejna świetna praca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Dziękuję, bardzo ładne. Znaczek wyszedł ci sweetaśny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 Dziękuję wam za opinie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Do usług. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Piękne...na prawdę piękne ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Dziękuję wam za opinie Po to tu jesteśmy by wystawiać opinię, jeśli chodzi o twoje obrazy to z mojej strony zawsze możesz liczyć na pozytywa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Art dla mojego Zioma Nogalik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Cóż, przedstawienie ciekawe, ale naprawdę trzeba się nieźle na ten obrazek popatrzeć, aby dostrzec szczegóły Rozwalony hełm mi się podoba, no i oczywiście to lekkie zdziwienie Shining Armor'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Cóż, przedstawienie ciekawe, ale naprawdę trzeba się nieźle na ten obrazek popatrzeć, aby dostrzec szczegóły Rozwalony hełm mi się podoba, no i oczywiście to lekkie zdziwienie Shining Armor'a. bardziej to on jest zaklęty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 bardziej to on jest zaklęty Może i tak.. No w sumie masz rację. W końcu Ty go rysowałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 chciałem przenieść ślub Shining Armor'a w realia warhammer-a 40000 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Naprawdę ciekawe masz pomysły .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Hmm dodaję rysunki z dziś które robiłem na lekcji/lekcjach ta twarz nie była zaplanowana derpy i jej mała poczta I inne obrazki : I wojna światowa Kosowo (18 batalion ) Normandia 44 xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Nie dziwię się, że masz zagrożenie z Niemca .. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Nie dziwię się' date=' że masz zagrożenie z Niemca .. xD[/quote'] spoko to było na fizyce, geografi i religi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 spoko to było na fizyce, geografi i religi No skoro tak, to stwierdzam, że prace są fajne, gdyby były robione kolorem byłoby lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 No skoro tak, to stwierdzam, że prace są fajne, gdyby były robione kolorem byłoby lepiej Są Niebieskim długopisem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Dlaczego każdy bierze mnie "pod szpic" ? xD Ale w sumie to racja - Niebieski to też kolor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Guardian praca fajna. Kredens jako czarnoksiężnik chaosu wygląda dobrze, ale jak miały być realia warhammera, to berło jest złe powinno być podobne do tego co ma lord chaosu. Brakuje tu jeszcze Twi jako inkwizytora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Brakuje tu jeszcze Twi jako inkwizytora Jest w innym projekcie i rainbow dash jako marine Szturmowy Myślę żeby zrobić jeszcze fluttershy jako terminatora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts