Guardian Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 o ty :rd8: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Jak dla mnie jest za krótki na tak dużą wieżyczkę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 22, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2012 Jak dla mnie jest za krótki na tak dużą wieżyczkę... Owszem, masz rację. Początkowa miał tam być Marine który obsługiwał działko. Ale ten pomysł zakończył się niepowodzeniem, dlatego powstała wieżyczka ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 A to są chyba żarty, że nie wiedzieliście co to jest... To nie żarty, naprawdę nie wiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 nie wiem czy sie łapie Rysunek a raczej praca wykonana za pomocą vektorów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 To jest epickie.. xD Podoba mi się Twój "styl" tworzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 rhino-chimero-lemano-korsarz Landa w ogóle ci nie wyszedł, za dużo pomieszałeś Za to SM w zbrojach (prawie) Mk VII wyszli ci znakomicie Jak tematyka Wh40k to wstawię sobie swój projekt jak bd zainteresowanie to dorzucę więcej zdjęć lewa strona nie sklejona dlatego taka krzywa Teraz tylko czekam na żywicę a ze są święta to najprędzej w czwartek przyjedzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Dla wszystkich Bronis i fanów World of Tanks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Jak tematyka Wh40k to wstawię sobie swój projekt jak bd zainteresowanie to dorzucę więcej zdjęć lewa strona nie sklejona dlatego taka krzywa Teraz tylko czekam na żywicę a ze są święta to najprędzej w czwartek przyjedzie Chcesz zbudować cały pancerz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 Hej, fajnie że wrzucacie tu swoje prace, ale te ostatnie nie są związane z rysunkami... W dziale w którym powinny się znaleźć z pewnością są tematy podobne do tego gdzie możecie się nimi pochwalić Nie, żeby mi się to nie podobało, ale nie chcę problemów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Tutaj pojawiają się coraz dziwniejsze rzeczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Znalazłem bratnią duszę! Jeżeli byś szukał kogoś do Pluton/Kompani możesz na mnie liczyć! Nie chcę się czepiać, ale ten post nic nie wnosi do tematu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Chcesz zbudować cały pancerz? Tak Moi kumple też budują od dziś jak zobaczyli moje efekty Hej' date=' fajnie że wrzucacie tu swoje prace, ale te ostatnie nie są związane z rysunkami...[/quote'] Wiem ze to nie rysunek, ale nie chciałem zakładać nowego wątku dla jednego zdjęcia. tak czy inaczej przepraszam. To chyba dobrze, im więcej dziwnych prac tym jest ciekawiej @edit Jak ktoś chce to założę wątek gdzie będę wstawiał zdjęcia, z budowy, ale ostrzegam mało będzie się zmieniać jeden element robi się 6-10 h (sam szkielet), więc rzadko będą zdjęcia. Wiadomość od chętnych na pv. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Takie tam zrobione na szybko Planuje przerobić to w specjalny sposób dodge challenger srt8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Mam nadzieję że się podoba.... tak widze..... wiem Doge miał być głównym bohateram ale widzę.... że jednak jest nim F22 Raptor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Hahahaha - Ta tęcza dodająca speed'a dla statku mnie rozwaliła xD No cóż, nie będę ukrywać, że musisz poćwiczyć rysowanie tych odrzutowców/samolotów (nie znam się na tym). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Całkiem fajnie to wygląda ale raptor nie jest powalający. No, ale ogólnie mi się podoba Mam tylko wrażenie, że coś jest nie tak z samochodem..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Całkiem fajnie to wygląda ale raptor nie jest powalający. No, ale ogólnie mi się podoba Mam tylko wrażenie, że coś jest nie tak z samochodem..... Ja tęz coś sądzę że zrąbałem Hahahaha - Ta tęcza dodająca speed'a dla statku mnie rozwaliła xD No cóż, nie będę ukrywać, że musisz poćwiczyć rysowanie tych odrzutowców/samolotów (nie znam się na tym). Ale i tak sądze że samoloty wyszły zarąbiście Takie szybkie wyjaśnienie, W f22 raptor leci Rainbow dash i robi swoją popisowa sztuczkę czyli Tęczowe Boom! Spidfire Jeszie za nią w swoim Dogu a Fluttershy leci za sterami p51 mustang Nogalik chciałem ci powiedzieć że za pomocą f22 raptor mam zamiar zniszczyć ci iglo xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Oto jeden z moich bardziej dopracowanych OC;ków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Fajnie, fajnie tylko jest tak jakoś dziwnie powykrzywiany. Np. lewa noga.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 F*** the War! We have Christmas! Może to nie temat Pony ale wpasowuje sie troche w nastrój świąt Ardeny 1944 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Guardian chyba zapomniałeś pokolorować kometę Głowy są dziwne ( za małe ). Perspektywa padła na czołgu Są święta nie wypiszę więcej błędów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 spokojnie to wszystko było zaplanowane I czołg miał być bohateram pierwszo planowym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Ci żołnierze są nieproporcjonalni do siebie Jeden ma większą głowę niż drugi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts