Guardian Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Ci żołnierze są nieproporcjonalni do siebie Jeden ma większą głowę niż drugi. jeśli chodzi o tego w szarym ,to młody iwcie niemcy nie mieli żołnierzy to młodziaków brali a wogóle to 1. nik nie jest podbny do drugiego 2. pierwszys raz rys. twarze ludzkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 ten oficer w czarnej kurtce ma twarz niepokalaną myślą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 ten oficer w czarnej kurtce ma twarz niepokalaną myślą On coś planuje... np jak podpieprzyć amerykanom fajki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Dark, mój drogi przyjacielu xD Mam do Ciebie prośbę. Mianowicie: Mógłbyś to dla mnie narysować ? http://i47.tinypic.com/30tlvz9.png Jeśli nie to zrozumiem, masz mało czasu : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 jeśli mogę się pochwalić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 jeśli mogę się pochwalić... Jeśli mogę się zapytać... W jakim programie robione ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Jeśli mogę się zapytać... W jakim programie robione ? W Podłym Photoshopie CS6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Podły photoshop? jeśli dobrze kojarzę to ten podły program jest jednym z lepszych co widać po cenie..... Fajnie Ci wyszło tylko grzywa jest taka hmmmm... jak nie włosy tylko taka jednostajna papa. Wiem, że to brzmi głupio , ale jakoś tak mi się kojarzy.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 W Podłym Photoshopie CS6 Dlaczego podłym ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Dlaczego podłym ? Sądzę że jest na licencję i chyba się skończyła.:/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Sądzę że jest na licencję i chyba się skończyła.:/ Nie jest na licencji żadnej i mogę go używać ile mi się chce tylko dlatego że ni mogę na nim pracować jak mam podłączony tablet graficzny :/ myszka mi została Podły photoshop? jeśli dobrze kojarzę to ten podły program jest jednym z lepszych co widać po cenie..... Fajnie Ci wyszło tylko grzywa jest taka hmmmm... jak nie włosy tylko taka jednostajna papa. Wiem, że to brzmi głupio , ale jakoś tak mi się kojarzy.. pewne dlatego że z tłem sie zlewa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Nie jest na licencji żadnej i mogę go używać ile mi się chce tylko dlatego że ni mogę na nim pracować jak mam podłączony tablet graficzny :/ myszka mi została To ciężko Ja za pomocą myszki nie umiem narysować nic "ładnego" xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 To ciężko Ja za pomocą myszki nie umiem narysować nic "ładnego" xD ja mam myszke i sobie jakoś radze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 ja mam myszke i sobie jakoś radze No wiesz.. Ja to nie Ty xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 dobra teraz ja wstawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 ja mam myszke i sobie jakoś radze Ja niby też sobie radze ale... ja chce tablecik D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 Otóż Nogaliku-Rogaliku Oczywiście jak zawsze mogę spróbować, tylko czemu to znów są te japońskie maszkary?... Nie zwracaj na mnie uwagi, jestem do tego po prostu uprzedzony ;/ Rysunek będzie gotowy jakoś może w piątek albo sobotę Co do prac widniejących powyżej i na poprzedniej stronie to są świetne!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Dark, dzięki xD Ja lubię japońskie maszkary .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Dark, dzięki xD Ja lubię japońskie maszkary .. Chyba każdy się już domyślił, że je lubisz Zresztą te akurat jeszcze jakoś wyglądają... ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 dobra dodam jeszcze coś ^^ tak wiem ma dziwne nogi xD prosze o ocenienie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Włosy na powinny chyba być zamocowane na krawędzi głowy, a nie pod. Nos trochę za szpiczasty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Martucha708 powiem szczerze - Słabe Stać Cię na więcej.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Nareszcie coś wrzucam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 @up Ładnie mi sie podoba i fajna poza teraz ja <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Dark, wszystko jest okej Ale fajnie by było gdyby była uśmiechnięta ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts