Nogalik Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Świetne Co raz lepsze Ci wychodzą te rysunki - Nie ma się do czego przyczepić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Piękne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk123 Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Wiedz że to dopiero początek ;D będą kolejne o ile dalej będziesz tworzył tak świetne rysunki. Naprawdę wyśmienicie się bawiłem robiąc tą vektorkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 Dzięki kolego! Oczywiście postaram się aby moje kolejne prace były tak dobre jak ta ;P Postaram się narysować coś jeszcze związane z Warhammer'em i MLP tylko na razie wena mnie opuściła ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 luk123 - Naprawdę fajna praca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Rety jak przeglądam te obrazki to aż mnie ciarki przechodzą ;D , byłabym niezwykle wdzięczna gdybyś mógł narysować dla mnie 'instrukcję' jak rysujesz (jeśli możesz daj na pw) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Rety jak przeglądam te obrazki to aż mnie ciarki przechodzą ;D , byłabym niezwykle wdzięczna gdybyś mógł narysować dla mnie 'instrukcję' jak rysujesz (jeśli możesz daj na pw) Na forach graficznych masz miliony takich poradników .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Na forach graficznych masz miliony takich poradników .. ale ja nie potrafię szukać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 ale ja nie potrafię szukać Przykro mi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 Instrukcja wysłana. hehehehe... Nie jest zbyt twórcza ale mam nadzieje że pomocna ;P Naprawdę rozbawiła mnie proźba o to ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Instrukcja wysłana. hehehehe... Nie jest zbyt twórcza ale mam nadzieje że pomocna ;P Naprawdę rozbawiła mnie proźba o to ;P Mnie też, ludzie chyba nie wiedzą, że istnieje coś takiego jak google Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 I proszę! Rysunek "na zamówienie" MyMalinka12 gotowy! Życzę miłego oglądanie i komentowania oraz oczywiście mam nadzieje że wam się spodoba ;D http://th02.deviantart.net/fs70/PRE/f/2012/321/b/9/glossy_amber_and_derpy_by_katynista11-d5l8yk7.jpg Przepraszam za te cienie w tle, nie wiem dlaczego tak zeskanowało... Mogę trochę przerobić tą pracę?Jest świetna,ale ją troszkę poprawię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Kiedy będą nowe prace ? : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Mogę trochę przerobić tą pracę?Jest świetna,ale ją troszkę poprawię. Nie ma najmniejszego problemu. Moje prace są na wolnej licencji CC-BY [hehe żart ;P] A tak naprawdę to możesz go zinterpretować jak ci się tylko podoba ;D A następna praca pojawi się jeszcze dziś. Przynajmniej taką mam nadzieje... I jest! Fluttershy specjalnie dla PitPl gotowa. Trochę skaner nawalił i niezbyt wyraźnie widać... Przepraszam W ogóle, on źle odbiera kolory, w przyszłości będę starał się jednak unikać kolorowych prac... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Świetne, nie mam się do czego przyczepić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Świetna praca, sam rysunek jest bardzo ładny, tylko jest tak jasny, że aż oczy bolą od patrzenia Nie unikaj kolorowych prac bo ładnie Ci wychodzą.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Ale piękna praca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Czas pochwalić się moją radosną twórczością Mam tego więcej, jeśliby się wam spodobało xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Hej! Bardzo ładny rysunek! Tylko mi osobiście brakuje trochę ... pyszczków? W sensie, że zaznaczenia nosa i ust.[nie wiem czy to dobre określenie] Ale tak w ogóle to bardzo ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Bellamina, Twój rysunek jest trochę mało proporcjonalny i mało szczegółowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 No to ja dorzucę coś jeszcze: Potęga sama w sobie! Błogosławienia przez Imperatora! Terminatorzy Kosmicznych Marines! Oceniajcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Bellamina, Twój rysunek jest trochę mało proporcjonalny i mało szczegółowy Wiesz, może rzeczywiście. Ten akurat rysowałam dosyć dawno. To może wrzucę coś innego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Bellamina, powiem tak. Twoje rysunki jak dla mnie są trochę słabe. (To tylko moje własne zdanie, nie bierz tego do siebie) Po prostu nie dostrzegam tego efektu końcowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Bo ja ich zwykle nie kończę, Nogalik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 To kończ żeby były ładne. A tak btw to czemu jakiś kuc ma CM Pinkie Pie, no chyba że to Pinkamena a ja jestem ślepy Bardzo fajny Kosmiczny Marine, twarz wygląda jakoś tak "dziwnie" ale ja się nie znam się na Wh 40k....... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts