Mrs.Octavia Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Biedactwo,może chcesz za to pigułki gwałtu? >:3 Medyk!Widziałeś gdzieś Anko?Zapodział mi się ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Nie... a czekaj, widziałam jak tacy dwaj go wynosili na kiju. MEDYK! Moje ręce biją się ze sobą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Widzę że je źle wychowałaś,zabieram ci prawa rodzicielskie do tych 2 rąk! Medyk!Czemu pobili Anko? ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Bo tak chciała Molestia ;_; MEDYK! Bo video mi się zacięło ;_; !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Przypadeg?Nie sondzem ;_________: Medyk!Teraz mi się Pan Szwedek zapodział! ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Nie bój się,kupie ci kredki MEDYK! Bo całą czekoladę wywieźli do Niemiec ...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 To zjedz ciasto. Polecam jabłecznik. Medyk! Zrób ktoś koniec świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Nie mam bomby atomowej w domu Medyk!Masz FantAZJE? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 (edytowany) Nie. Nie mam. Ale mam możliwość dokonania na tobie, całkowicie nieodpłatnie, trepanacji czaszki. Chcesz? Medyk! Chyba będę dobrym lekarzem. Edytowano Lipiec 16, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 A co ? Piszesz najbrzydziej w klasie ? No chodź, będziemy razem w tym fachu ^3^ //nie zapominajcie że jestem forumowym medykiem//. MEDYYYKK ! Bo ja się boje igły ;_: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Ja też ;______; Łączmy się w bólu a media i tak milczo ;-; MEDYK!Ciężki jest żywot koreańskiego galeriana ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 (edytowany) O Boże. Tobie poważnie trzeba pomóc. Medyk! Przejść na Ciemniejszą-Niż-Już-Jest Stronę Mocy? Edytowano Lipiec 16, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 To sie tak da !? Brachu ide z tb ! MEDYK ! Bo jestę kucę ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Nei, þú ert ekki hestur vegna þess að þú skrifar á lyklaborðinu þínu Medyk!Mówię po Islandzku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Soy un caballo! Y tú eres el mensajero de Molestia D:< ! MEDYK ! Zły dubbing mamy ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Trudno,przeżyjesz Medyk!Aftur, ég tala íslensku! Og ég vildi í norsku! ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Uważasz, że to jest problem? Lepiej będzie podziękować komuś na górze za zdolności językowe. Albo za google. Medyk! Zaczynam być wysoce poirytowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 *stawia kartonowe 1D* Wyżyj się na nich, nie mam nic przeciwko. MEDYK! Coś nie tak mam z nogą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Media i tak powiedzą że to fotoszop,a nie...media milczom ;_______; Medyk!Mam faze na Ghost Pirates i Anko ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Nic na to nie poradzę MEDYK! Od dwóch tygodni jestem w jakiejś wsi nad morzem i dłużej tutaj mnie wytrzymam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Wiem co czujesz ;_______; Medyk!Zrobiłam sobie tapetę na komputer~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 To fajnie MEDYK! Dlaczego ten prąd tak hałasuje! *Kopie przetwornicę* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 ONA TEŻ MA UCZUCIA,TERAZ BĘDZIE GŁOŚNIEJ HAŁASOWAĆ Medyk!Chce więcej fanartów z Ghost Pirates Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 To pogrzeb w internetach MEDYK! W kółko słucham tego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Szit,ładne to ;______; Medyk!A media milczą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się