Khornel Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Bo tak. Medyk! Zrób gastroskopię i kolonoskopię Mrs.Octavii oraz wszystkim księżom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Nie. Medyk!Wyślij Qebor`a do Zimbabwe! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Pocztą? Medyk! Wybieram cię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Daj mi wybielacz! Medyk! Zgwałć księdza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Daleko do Sosnowca Medyk!Kiedy 6 sezon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 A ja wim? MEDYK! Stopy mnie bola a ktoś leży na stole i miałam robić Mu fajne nowe tortury >.< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Zawołam Mathiasa,on się nim zajmie Medyk!Chce znać perfekcyjnie Norweski! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 To sie ucz MEDYK! Ale ja chce sama >.< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 To co cię powstrzymuje? Medyk! Jestem noobem w Battlefield 3! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Ucz sie a zostaniesz Op MEDYK! Powstrzymuje mnie bol stop >.< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 A mnie ból dupy Medyk! Chcę mieć szwedzkie obywatelstwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Za późno,już Ci wyrobiłam obywatelstwo w Zimbabwe Medyk!Czemu nie urodziłam się w jakimkolwiek kraju Skandynawskim? ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Bo tam nie lubią hentajów i Japonii Medyk! Mrs.Octavia zaprasza mnie do swojego rodzinnego Zimbabwe! Help! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Kłamiesz bo moim rodzinnym krajem jest Wybrzeże kości słoniowej D:< Medyk!Qebor wygaduje że w Skandynawii nie lubią japonii a to nie prawda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 To prawda! Medyk! Wskrześ Simo Häyhä i wyslij go, aby wystrzelał całą Japonię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Nie umiem wskrzeszać Medyk! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Ja nie medyk. MEDYK! Atakują mnie zombie, szkielety, chodzące bomby, wysokie czarne murzyny i Bóg wie co tam jeszcze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Odeślij ich do Japonii Medyk! Heretycy są w pobliżu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Nobody expects Spanish Inquisition! Medyk. Za jakie grzechy offtop zalało anime? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 I have no idea! MEDYK! Noga mi się trzęsie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Zaburzenia nerwicowe wpływają na twoje odruchy. Polecam lobotomię. Medyk. Soooo sad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Przestań bo ja też będę sad ;-; MEDYK! Za gorąco! (jakby ktoś chciał wiedzieć jest u mnie ok. 28 stopni) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Przeżyjesz, ja mam 33°C Medyk! Medyk! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 (edytowany) Jakby ktoś chciał wiedzieć w Libii jest 50. Więc siedź cicho i nie narzekaj. Ja tu jestem od narzekania. Cholera, Plo! Czego?! Medyk. Nie mam chęci. Edytowano Lipiec 26, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Na co ?! Medyk!!! poparzyłem sobie twarz zimnym kurczakiem z KFC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się