Mrs.Octavia Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 To chyba dobrze,ne? Medyk!Mów mi Dejw~ xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Ugh...oki... Medyk!Nie chce mi się uwierzyć,że Vocaloidy stały się takie popularne przez taką głupią piosenkę...: http://youtu.be/SEtjK5rLA3k Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Kocham ta piosenkę,jednak wolę ją w wykonaniu Lily i Luki Medyk!Pita jest taka dobra ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 To pojedż do Egiptu i sie najedz Medyk! Wszędzie widze poniacze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 (edytowany) Takie życie. Medyk! Czołk mię goni! Edytowano Październik 3, 2013 przez Geralt of Poland Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 ;_; miło było cię znać Medyk JUTRO OPEN BETA BATTLEFIELD 4 !!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Miłego grania~ Medyk!Jutro znowu matematyka! ;A; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Wiem co czujesz...bo też mam znów matmę jutro... Medyk!Net muli,a ja jeszcze se gifa na avek dałam...(te moje dziwne problemy i pomysły ;-; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Zapalmy znicz... [*] MEDYK! Jutro wycieczka z najdebilniejszą i najgłośniejszą klasą w całej szkole i gimbazie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Spal im autobus. Nieważne, że nie pojedziesz. Może nawet ktoś zginie? Medyk. Telefon od Kim Jong Una. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 (edytowany) Nie odbieraj MEDYK! Źli ludzie! Edytowano Październik 5, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Bóg obiecał ze usunie złych ludzi. Thor obiecał usunąć lodowe olbrzymy. Jak widzisz nie ma olbrzymów. Medyk! Miesąc został do halooween! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 (edytowany) Po przestaw kartki w kalendarzu. MEDYK! Nie wiem co z sobą zrobić! Edytowano Październik 8, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Zrób z siebie ciasto! Medyk! Freddy Krugger za mną łazi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 To powiedz mu, że przyczepą nie jest. MEDYK! Zebranie rodziców dzisiaj ;-;! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Bywają gorsze rzeczy... Medyk!Nikt mi nie wierzy,że jestem chora i jeszcze do szkoły mi każą iść... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 Upadnij im na podłogę,to raczej ich nie przekona ale zawsze jest szansa, że sobie coś złamiesz! Medyk!Jutro czwartek! ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Dziś jest czwartek! Medyk! Wesało mnie do kanalizacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 (edytowany) Miłej podróży. Medyk! Szkoła. D: Edytowano Październik 10, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Już idę z C4! Medyk! Gruby zjadł mi kanapkę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Gruby,wypluj to! D:< Medyk!Mam z muzyki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Zniszcz starą Nokie uznamy cie za boga MEDYK! Ninja są tam gdzie ich nie ma! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 No to mamy probem. Medyk! I am full of sandviches! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 (edytowany) To je teraz zjedz MEDYK! Anglik! Edytowano Październik 13, 2013 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Ingirysu!? D: Wracaj do szafy! D:< Medyk!Biedronki atakują! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się