Panda Hippis Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Sieeeemacie! Kolejna gra, która znalazłem! Dzisiaj szybko, bez zbędnych gadek! Więc cieszcie się, bo Wasze oczy nie wywalą z orbit, pod wpływem zbyt dużej ściany tekstu! Karaoke party - Cóż... Jak sama nazwa wskazuje... Jest to karaoke. Wszystko jest na Internecie, poniżej podam stronkę, więc będziecie mogli sobie od razu zagrać. A więc... Na stronie trzeba się zarejestrować. Potem wybrać Avatara i już możemy zacząć przepięknie fałszować. Dużym plusem jest to, że istnieje podział na kategorie. Jest Rock, Metal (o ile mnie pamięć nie myli), Rhytm & Blues itp. Jest tego troszkę. Dodatkowo w każdej kategorii jest dużo piosenek, więc na brak dobrych nut, nie będziemy narzekać. Można samemu tworzyć pokoje. Są trzy tryby rozgrywki, których nie chcę tu opisywać. Sami się dowiecie o co w nich chodzi. A oto one: 1) Battles 2) Partymode 3) Quiz Wszystkie tryby dają dużo zabawy, więc może być ciekawie. A teraz standardowe informacje... Ja tam jestem zarejestrowany, więc kto by chciał "pośpiewać" razem to mój nick: Hippis19 (Yay!) A Skype: hippis19 (No co ty nie powiesz ) Strona KaraokeParty: http://www.karaokeparty.com/en/ Wchodźcie, fałszujcie, komentujcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Kusząca propozycja,chyba się skuszę szczerze mówiąc.Bo wydaje się to ciekawe,w sumie ja wiem że nie każdy umie śpiewać[sam jestem tego przykładem] ale liczy się przecież dobra zabawa.Wybacz że spytam,ale czy rejestracja jest darmowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Listopad 6, 2012 Autor Share Napisano Listopad 6, 2012 Ayup! Wsistko darmowe! Nie pozostaje nic innego jak grać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Dziękuję .W tym tygodniu to sprawdzę i się pobawię ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 JA CHYBA ZAMORDUJE TWÓRCÓW GRY ZA TO ŻE NIE MA WINTER WRAP UP!!! A tak na serio to nawet fajna zabawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Fajnie. Mam tam konto. Tylko mały problem - zepsuty mikrofon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 Brzmi nieźle, przyjrzę się temu bliżej i być może się skuszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 bardzo często się bawię na tej stronce jakby ktoś chciał pośpiewać to na karaokeparty znajdzie mnie pod nickiem: theblackhayate oryginalnie, wiem a skajapaj: theblackhayate jaka ja oryginalna w tych nickach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 Ej wczoraj zrobiłem tam konto i powiem jednym słowem że to wkręca jak nie wiem .Może i śpiewak ze mnie marny,ale chociaż jest fajna zabawa ;P. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 Czemu tu nie nic breaking benjamin, anwet skilleta nie mówiąc o tym, że systema PRAWIE nic nie ma, a jakieś call me maybe lub michal telo jest - WTF? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 Bo na tej stronie są piosenki dostosowane do gustów większości użytkowników-czyli w większości to,co jest aktualnie popularne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 Bo na tej stronie są piosenki dostosowane do gustów większości użytkowników-czyli w większości to' date='co jest aktualnie popularne[/quote'] I jedynym ich błędem jest Bieber. ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 On też tam jest?! My life is ruined!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Nie ma co narzekać,jest tyle muzyki do wyboru że każdy znajdzie coś dla siebie.Pomimo że jest i zje... muzyka to znajdzie się i coś fajnego jak się dobrze poszuka,czyli np No woman no cry Boba,kilka piosenek Iron Maiden też jest itp więc . A właśnie,jakby ktoś chciał ''pośpiewać'' to mój nick PiterDash ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Czemu tu nie nic breaking benjamin, anwet skilleta nie mówiąc o tym, że systema PRAWIE nic nie ma, a jakieś call me maybe lub michal telo jest - WTF? Hey! I just... Nie ma się co dziwić, strona jest zrobiona tak, żeby łatwo było na nich znaleźć piosenki popularne, znane większości osób, a więc i te które często w radiu się przewijają. Zaś na Call me maybe nie dam złego słowa powiedzieć! Nie od kiedy zobaczyłem to... http-~~-//www.youtube.com/watch?v=dBM7i84BThE > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts