Dead Radio Man Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Mam coś dla was o tym. Obejrzyjcie i rozważcie to. Link do komentarza
Lucpon Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 @RedBalance12 skoro to burak, to i pewnie wulgaryzmy. Jak by co to ostrzegam. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Ale mówi prawdę o tym całym Microsofcie . Link do komentarza
Amani Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 A znając życie, wyjdzie, jak z ACTA. Tak było głośno i nic z tego nie wyszło xd Prawdopodobnie chcą nas tylko zastraszyć, więc nie martwcie się. Link do komentarza
Michael89pl Napisano Listopad 23, 2012 Autor Share Napisano Listopad 23, 2012 Burak mówi dużo, ale zapomina o jednym: posiadanie kogoś w 4 literach nie musi oznaczać braku zainteresowania @Amani nie zastraszyć, co najwyżej odwrócić uwagę; dać coś, co moglibyśmy napisać na transparentach i swoimi marszami i protestami dać rozrywkę siedzącym za oceanem panom w garniturkach ;P Oni i tak zrobią swoje, i na pewno nie zniechęcą ich słowa, krzyki czy nawet błagania. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Niestety taki jest już nasz kraj,wkurza mnie to że nie znają się na tym a chcą nam zabronić tak fajnej rzeczy.Zobaczymy jak to tam będzie,mam nadzieję że nic nowego nie wprowadzą . Link do komentarza
Xyz Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Stary temat = archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts