Gość Ziemowit Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 1. W kim się kochasz? Bo wiem, że w kimś musisz 2. Czy masz zamiar wziąść ślub 3, Kochasz się w Big Macu? 4. Co wyznają kucyki? 5. Czemu opowiadasz takie nudne historie? 6. Lubisz mnie? 7. Ulubiony użytkownik forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Kwiecień 13, 2016 Share Napisano Kwiecień 13, 2016 Pytanie organizacyjne: czy avatar Twilight jeszcze "żyje"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Kwiecień 14, 2016 Share Napisano Kwiecień 14, 2016 Cześć Twilight Jak się czułaś kiedy podstępnie zwabiłaś wszystkie klony Pinkie do ratusza a następnie bezlitośnie je pozabijałaś ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutter shy Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 (edytowany) Hej Twilight! To takie pytanie; co byś zrobiła gdybyś nigdy nie poznała swoich przyjaciółek i nie została alicornem? Edytowano Lipiec 8, 2017 przez Flutter shy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coilie Napisano Lipiec 8, 2017 Share Napisano Lipiec 8, 2017 Cześć Twilight Mam do Ciebie kilka pytań: 1.Jaki tytuł nosiła pierwsza książka, jaką przeczytałaś? 2.Ile miałaś lat, kiedy nauczyłaś się czytać? 3.Co sądzisz o komiksach? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunburst Napisano Sierpień 17, 2017 Share Napisano Sierpień 17, 2017 Droga Twilight! Mam do Ciebie pytanie: czy lubisz matematyke lub informatyke? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts