Po prostu Tomek Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Tak dawno mnie tu nie było. Smutno patrzeć, jak niewielu śmiałków waży się na to, by zadać ci jakieś pytanie. W tak zwanym międzyczasie zdążyłem nabrać do ciebie respektu, znaleźć w tobie królewskość. Nawet zmieniłem formę zwracania się. No, ale zamiast kadzić przejdę do pytań. Pierwsze, czy próbowałaś kiedyś macy? A jeżeli tak, to jak smakuje? Drugie, zawsze wyobrażałem sobie twoją walkę o noc jako wojnę domową ze wszystkimi tego stanu konsekwencjami. A tu okazuje się, że niestety nie. Jak się do tego odniesiesz? Wizje Twilight to była prawda czy narkotyczne omamy? Trzecie, czy twoi wyznawcy, jeżeli istnieją, są zorganizowani w jakiejś organizacji? Czwarte, Luna wciąż uważa cię z część siebie, tę gorszą. A za co ty sama się uważasz? Za osobną pełnoprawną istotę, kłębek magii, ducha? Piąte. Podaj, jakimi czterema cechami mogłabyś określić sama siebie? Obiektywizm proszę! Szóste. Ostatnie na ten raz. Czy jeżeli masz się za nowy byt, to nie jest czasem tak, że wspólna przeszłość twoja i Luny, wasze wspólne pragnienia nie mają już aż takiego znaczenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Jak to jest być tak wszechpotężną, straszną i jednocześnie fajną postacią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Co czułaś będąc na księżycu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Witaj Pani! 1. Jak mogę Ci służyć? Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Czy planujesz jakiś wielki powrót? Może ponowna próba pokrycia Equestrii wieczną nocą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 23, 2015 Share Napisano Maj 23, 2015 Z księżycowych kamieni da się pędzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightMoon Napisano Styczeń 8, 2017 Share Napisano Styczeń 8, 2017 Władczyni Mroku - czy chcesz ponownie zaatakować umysł Luny i przejąć władzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek142 Napisano Czerwiec 3, 2018 Share Napisano Czerwiec 3, 2018 (edytowany) O wielką i potężna władczyni ciemności . Chciałbym zadać ci pewne pytanie czy znasz władcę koszmarów Nightmera i króla pancernych zaświatów Lewiatana ? Bo coś mi mówi że byście się dogadali . Edytowano Czerwiec 3, 2018 przez misiek142 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts