Lemuur Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Zbliżają się święta, ten wspaniały, magiczny czas, gdy w marketach pojawia się wyjątkowo wiele ofert, a telewizje zasypywane są reklamami... Gdy przyjeżdża rodzina i wreszcie można zjeść coś dobrego na obiad... Gdy są prezenty i kolędy i inne takie... W każdym razie ten słodki czas się zbliża, a wraz z nim jego specyficzny klimat. No bo nie da się ukryć, nawet te wszystkie reklamy tworzą swoistą, z reguły przyjemną atmosferę świąt... ... Tak sobie pomyślałem, by dodać do Pinkameny magię świąt i zobaczyć co wyjdzie... Google mówi tyle: Skoro już zbliżają się święta zabawmy się trochę i zróbmy klimat xD. W skrócie to temat na wszelkiej maści dzieła "Pinkamena & Święta". Zobaczymy, co z tego wyjdzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Ludzie, co Wam tak śpieszno do świąt? Jeszcze ponad tydzień do samego Mikołaja, a co dopiero Gwiazdki... Ale nie, ja wcale nie narzekam, po prostu nie rozumiem tego pośpiechu... a żeby nie było, taka mała tapetka ode mnie: Najlepsze życzenia od najlepszej parki! ^^ Ps. A ten pierwszy obrazek mam u siebie w folderze, podpisany jako... "mój awatar świąteczny" ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Ten... prezent... o_0 rany, czyż można dostać coś lepszego na święta? Zdecydowanie nie!! Wiem już, o co pisać do Św.Mikołaja xD i nie, nie mówię tu o węglu xP A koncernom z niewiadomych przyczyn jakoś zawsze się śpieszy, w świąteczną Coca-colę miałem okazję zaopatrzyć się już w Halloween! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Pierwsze na maxa psychodeliczne? E tam, bez przesady... no, może odrobinkę... w sam raz na awatar ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Wiem, że po świętach, ale znalazłam kilka fajnych obrazków, więc postanowiłam wrzucić, mało jest obrazków z Pinkameną gdzie nie ma krwi, więc jeszcze trudniej będzie wyłapać te świąteczne momenty . A więc to wyłapałam : (wybaczcie jeśli są powtórzenia, ale mogłam nie wiedzieć,... em.. 3-4 obrazki nie wyświetlają mi się ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Święta zbliżają się ponownie, więc dodam kilka artów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts