Swahili Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Jak na pierwszą z pamięci to nie jest zła. Mam tylko jedno, dręczące mnie pytanie. Gdzie ona ma skrzydła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 ARghh... zapomniałem o skrzydłach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Rysunki fantastyczne *.* Co do tej RD... To faktycznie ona skrzydeł nie ma... Dziwaczne. Czyżby pomysł skopiowany od Cupcakes? xd Pinkie robi to i owo(zbyt 'drasztyczne' dla niektórych, na serio, kogoś to obrzydziło i przestraszyło ;o. (dzidzia z tego kogoś.xd))i RD zostaje kucem ziemskim. U ciebie też tak jest. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Rysunki fantastyczne *.* Co do tej RD... To faktycznie ona skrzydeł nie ma... Dziwaczne. Czyżby pomysł skopiowany od Cupcakes? xd Pinkie robi to i owo(zbyt 'drasztyczne' dla niektórych, na serio, kogoś to obrzydziło i przestraszyło ;o. (dzidzia z tego kogoś.xd))i RD zostaje kucem ziemskim. U ciebie też tak jest. xd yyy:twilight3:..... nie u mnie tak nie jest po prostu zapomniałem dorysować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Dzisiaj mi się nudziło więc zrobiłem coś takiego:pinkie2: : sory za słabą jakość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 musisz jeszcze dużo poćwiczyć ale już jest pięknie i na pewno będzie piękniej ! ogółem to ciekawe pomysły a RD najwyraźniej Discord zabrał jej skrzydła : D i widać że lubisz jednego z najbardziej odjazdowych kucy w Equestrii >D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 yyy:twilight3:..... nie u mnie tak nie jest po prostu zapomniałem dorysować JAK MOŻNA ZAPOMNIEĆ O SKRZYDŁACH RD?! Niemożliwe staje się możliwe... Kartonowa Dashie? Uuu. Na ciekawy pomysł wpadłeś. ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 Sorki że tyle czasu nie wstawiam nowych rysunków, ale jak zawsze rysuje to to zajmuje mi tyle czasu, a ostatni mi go właśnie brakuje :\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 rozumiem problem... Może puki co ćwicz szybkie szkice dla samego wyćwiczenia, potem jak znajdziesz wiecej czasu coś naskrobiesz i zaręczam, że po takim ćwiczeniu na szybkich szkicach będzie fajny efekt^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 rozumiem problem... Może puki co ćwicz szybkie szkice dla samego wyćwiczenia, potem jak znajdziesz wiecej czasu coś naskrobiesz i zaręczam, że po takim ćwiczeniu na szybkich szkicach będzie fajny efekt^^ ok zrobię tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Maj 16, 2013 Autor Share Napisano Maj 16, 2013 znalazłem trochę czasu i nabazgrałem coś takiego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 może nie jest to dzieło sztuki ale zrobiłem to na paint'cie i zajęło mi to około 10 minut czy więcej, więc mam nadzieje że to docenicie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (edytowany) i nowa praca również z paint'a :3 Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez arameje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 oto zrobiony przeze mnie doctor Whooves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Jak na painta to nie jest źle,spróbuj robić cieńsze kontury,będzie lepiej wyglądać c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Jak na painta Nie znasz potęgi Painta (w języku Fagg Farbka). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Nie znasz potęgi Painta (w języku Fagg Farbka). Wiem jedynie że Paint to zło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Jak na painta to nie jest źle,spróbuj robić cieńsze kontury,będzie lepiej wyglądać c: no dobra będę robić cieńsze kontury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 no to ja już czekam na nowe cuda w paintcie! c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Jeśli lubisz robić na paincie, to radziłbym ci robić kontury w ciemniejszym odciekiu niż detal. I rysować tylko grubymi liniami. Cieńkie możesz zostawić, jako linie pomocnicze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 co powiecie o TYM rysunku ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Nie powiem że źle Wszystko jest takie...za kanciaste...i zrób im przejście z szyi do głowy,będzie lepiej wyglądać xd A szyja a długa,wygląda jak u żyrafy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Masz rację kiedy skróciłem szyję "żyrafy" i zrobiłem przejście z głowy do szyi wygląda dużo lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 3 razy na tak,dziękujemy! Wygląda duzo lepiej,nie powiem że nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Wstaw coś jeszcze na kartce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts