MietekPL ( TS ) Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Witam jest to link i w opisie jest download Slender coop Mulitiplayer kto chętny to jest pokój na hamachi , tymczasowy i można grać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 WTF O=O A może kiedyś hmm. Krzycząc w 2 będzie raźniej XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Kurcze u mnie nie pójdzie Swoją drogą ciekawe czy to Slenderman nie zacznie krzyczeć: "ja się biip nie rozdwoję!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Poprawka. To nie "Szlender" tylko tu chodzi o wilkołaka, który Was goni. Tak czy siak, gra lepsza od Slendera, ponieważ Wilkołak pojawia się czasem znienacka i do tego za Wami, więc naprawdę się można wystraszyć. No i ten czerwony dymek, który mu towarzyszy... Yhhh. Ja się raczej nie odważę zagrać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Dużo bugów, ale krzyk wilkołaka i możliwość grania w kilka osób to zataja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
decp12 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Grałem ze znajomymi. Było dosyć fajnie. Ale jako że to jeszcze afla, to poczekajmy a zapewne będzie lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Poprawka. To nie "Szlender" tylko tu chodzi o wilkołaka, który Was goni. Tak czy siak, gra lepsza od Slendera, ponieważ Wilkołak pojawia się czasem znienacka i do tego za Wami, więc naprawdę się można wystraszyć. No i ten czerwony dymek, który mu towarzyszy... Yhhh. Ja się raczej nie odważę zagrać... To się nazywa Survivers jak coś, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts