DeDanielosek Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Zapraszam do dyskusji na temat gry Far Cry 3. Wg. mnie gra jest bardzo dobra, gra roku itp. Ale jest jedna sprawa, którą trzeba wyjaśnić, a mianowicie: Dlaczego do stworzenia Extended Wallet potrzeba jest skóra "jednorożca"? Może mi to się tak wydaje że, ktoś o nas myśli. Sorry chodziło o Nosorożca Angielski trudny język. Dlaczego to nie jest jednorożec :'( ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 Coś dziwnie ubisoft ostatnio rzeczy związane z MLP robi. Hmm ciekawe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Askr Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Na razie jakoś nie znalazłem, więc się może tutaj spytam: czy Far Cry 3 ma to samo co niektóre gry Ubisoft, jeśli chodzi o połączenie z internetem? Np. w Anno 2070 i w Herosach (6? Nie nadążam trochę za nimi...) część gry była dostępna tylko gdy było się połączonym z internetem (upgrade'y, itd, itp). Któreś Assassin's Creed też chyba gracza wykopywało w ogóle z gry gdy straciło się połączenie z internetem. Są tu takie cyrki, czy może w końcu poszli po rozum do głowy? Tryb offline jest dla mnie dość ważny, zawsze mam parę miesięcy w roku bez internetu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 To zależy od wersji. Np z Assassinem bodajże w II części w pierwszych wersjach pirackich ludzie mieli takie problemy, ale to naprawiono. Co do oryginału to pewnie zawsze jest wymagane połączenie z internetem.Far Cry z tego co widziałem na wstępie ma opcje graj offline, więc nie ma się czym martwić, a gra na prawdę świetna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Jak ja czytałem na CDA to FC 3 ma w sobie zamontowany UPlay(Szatańskie nasienie po mojemu) i jak serwery UPlay padły w jakiejś awarii to nie zapisywało ludziom stanu gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Askr Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 To zależy od wersji. Np z Assassinem bodajże w II części w pierwszych wersjach pirackich ludzie mieli takie problemy, ale to naprawiono. Co do oryginału to pewnie zawsze jest wymagane połączenie z internetem.Far Cry z tego co widziałem na wstępie ma opcje graj offline, więc nie ma się czym martwić, a gra na prawdę świetna A, i właśnie ten tryb offline mnie martwi - w Anno 2070 znaczyło to mniej więcej tyle: gra się włączy, owszem, ale o ulepszeniach to zapomnij. Jak jest ten cały UPlay, i ludziom nie zapisywało gry to chyba dalej ta sama śpiewka ze strony Ubisoftu... Kolejna gra którą sobie odpuszczę. Szkoda, bo wygląda całkiem nieźle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Dobrze, że tego dziadostwa nie ma na konsolach. Może i gra wygląda gorzej, ale przynajmniej nie trzeba się męczyć. Ja póki co odpuszczam, bo jedyną grą na którą jestem w stanie wydać 200zł to nowy Bioshock. Poczekam aż stanieje i kupię za 90-100zł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts