Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Bo nikt się nie zgłosił na wice-kapitana. Chyba ze sobie sprawisz takową. Link do komentarza
Gypsy Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Mój vice kapitan będzie miał na imię Pinkie a oficer to Trixie. Żartuje Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 No to może jakaś misja co ? Oto rozkaz głównodowodzącego : Macie zniszczyć rebelie Shinigami'ich na północy seretei. Wybierze się tam 3 kapitanów. Maja zlokalizować przywódce rebelii i przyprowadzić go przed oblicze sprawiedliwości. Link do komentarza
Abdulas Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 I tak nie będą to godni przeciwnicy, ale chociaż się rozerwę. Wchodzę w to! Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Ostrzegam was. Jest tam 5 Shinigami którzy opanowali shikai i 2 którzy opanowali bankai. Link do komentarza
sylwek1191 Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Sylwek Hirako melduje się jako kapitan 5 dywizji obronnej. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Witamy w Gotei 13. Link do komentarza
Gypsy Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 5 dywizja jak Aizen i Hirako muszę przyznać że też jedna z ciekawszych Link do komentarza
sylwek1191 Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 5 dywizja jak Aizen i Hirako muszę przyznać że też jedna z ciekawszych Za aizenem nie przepadam ale visoredzi to ciekawa "dziedzina" Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 To kto idzie na misje ? Link do komentarza
Gypsy Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Ja się przejdę i tak miałem coś wypróbować. W końcu posiadam najsilniejszy zanpaktou wiatru Hirako Sinji to jedna z najlepszych postaci Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Dobrze to ja tez jednak rozprostuje nogi. Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Red zdecydowałem dołącz mnie gdzie uważasz, jak coś będę pytał na privie o szczegóły Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Dam ci pod rozkazy 8 dywizje. Witamy w Gotei 13. Link do komentarza
pesus Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Dopisz i mnie do udziału 4 jako kapitana. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Witamy w Gotei 13. Mamy już rozpisane Kido. Nie jest kompletne. *Przechadzam się po wzgórzu Sokyoku* Co to? *Widzi tajemnicze światło spadające wprost na mnie. Uderzyło w ziemie i wyszedł z płomieni jakiś człowiek* Ryoka * pomyślałem i wyciągnąłem zanpakutō* Stój, czym jesteś? * krzyknąwszy, a on w odpowiedzi rzucił się na mnie i powiedział* Będzie więcej takich jak ja, a wy zginiecie. BAN-KAI Shiro No Envigo. Cale niebo zrobiło się czerwone. Moje reiatsu było tak wielkie ze skały pękały. Moje zanpakutō zmieniło się w potężne podwójne ostrza. Stwór się nie wystraszył zaczął mnie atakować coraz szybciej. Jak by jego moc wzrastała z każdym kolejnym uderzeniem. Postanowiłem go zabić. Avierea* pokazała się pieczęć przede mną i odcisnęła się na stworzeniu.* de Korosu. Stwora rozerwało moje reiatsu na pół. Ogłaszam spotkanie wszystkich dowódców. Link do komentarza
pesus Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Kapitan 4 oddziału stawia się na naradzie kapitańskiej. P.S. Lol co za opowieść. Link do komentarza
Gypsy Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Kapitan 3 dywizji przeprasza za spóźnienie, ale zgubiłem się na drodze życia Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Poczekamy na wszystkich kapitanów. Link do komentarza
sylwek1191 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Kapitan 5 dywizji: "no to i ja jestem" Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 8 dywizja też się zgłasza. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Dobrze, czekamy na resztę. Link do komentarza
Leon78657 Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Cóż nie wiadomo czy się zjawią a ja muszę kończyć już powoli więc nie wiem. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Nic cie nie ominie. Nie musisz się bać. Link do komentarza
darkangelPL Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Jam jest Raven, nowo przybyły kapitan 7 dywizji... Mało kto przeżył starcie z moim zankaputo, Sheidipasu... Dzięki Bankai szybko pokonałem wrogów... Zwiększona szybkość i zmiana w cienisty dym bardzo ułatwia zabijanie... Nie mówiąc już o strzelaniu z niego czarno-czerwonym cero... Melduję się do gotowości Link do komentarza
Recommended Posts