Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Ta klasyka to rutyna. Nie ma sensu marnować zdrowia i energii na jakiegoś wiochmena, który tylko stoi, zbiera kwiatki i drapie się po dupsku, jak można raz, a porządnie ujeb** mu głowę bełtem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 -Widzę że poznałem właśnie kolejnego strzelca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - No można tak powiedzieć, lecz wolę określenie "Łowca". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 -Łowca... kiedyś dla mnie to określenie znaczyło coś innego niż rozumiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - To pewnie bardzo ckliwa historia, lecz nie mamy na nią czasu. Opowiesz mi później przy piwie gdy wrócimy w jednym kawałku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 -Nie ma sprawy- powiedziałem trzymając Pożeracz tak blisko by oświetlał mi lekko twarz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Skończyłeś już zabawę w duchy? - zapytał ktoś z tyłu zniecierpliwionym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 -Wolę trzymać broń blisko przy sobie. Ale jeśli chcesz możemy już iść, to ja czekam na was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - No to ruszamy - po tych słowach wszystkie kuce udały się w stronę gdzie leżał martwy ork. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Szedłem za nimi, nie wiedzieć dlaczego czułem że coś jest nie tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Jeden z łowców orków podszedł do głowy orka i nożem wyciął liczbę "1324" po czym ruszył dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 -Liczysz ile ich zabiłeś czy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 - Tak. Jak zabijemy z moim kumplem orka to wiercimy mu na głowie liczbę. Na razie on prowadzi, lecz już niedługo. To takie przyjacielskie zawody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 -Rozumiem, ruszajmy dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 W milczeniu i zwartej grupie zbliżacie się ku celu, który widzicie już niebawem. Jest to obóz zrobiony z kilku namiotów, ogniska oraz masy orków, które pilnują wejścia do obozu i jaskini, która w nim się znajduje, lub po prostu bawi się, siedzi przy ognisku opiekając mięso, pije, lub po prostu rozmawia ze sobą. - Szturm na nich to czyste samobójstwo - powiedział pierwszy z łowców. - Więc na co jeszcze czekamy? - dodał drugi po chwili milczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 -Może lepiej starać się wykończyć tylu ile się da po cichu? Wystarczy znaleźć lukę od której można byłoby zacząć eliminacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 - Myśl bronią, a nie umysłem - powiedział ładując kuszę i strzelając pierwszemu lepszemu orkowi prosto w głowę co zwróciło uwagę reszty. - Do broni moi mili, do broni! - krzyknął ładując kolejny bełt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 -Czasami lepiej umysłem, teraz zaalarmowałeś cały obóz o naszej obecności- przygotowałem pożeracza na walkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 - Śmierć to dopiero początek wędrówki - powiedział wychodząc z zarośli. - Tutaj owłosieni troglodyci! - krzyknął zwracając na siebie uwagę. Po chwili reszta kucyków dołączyła się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 -Szturm... samobójstowo. Sprawienie że cały obóz biegnie na ciebie? Samobójstwo szaleńca- powiedziałem do siebie po czym postanowiłem się udać się do obozu tak by mnie nie zauważyli. Wiedziałem że teraz każdy ork skupi się na nich więc mogłem wejść do obozu i starać się zabijać orki wyższej rangi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 Myślałeś, że będzie łatwiej, lecz myliłeś się. W obozie i tak zostało kilka orków, które broniły wejścia do jaskini. Nie były to jacyś tam myśliwi czy wojownicy lub żołnierze tylko elitarni orkowie w wielkiej, grubej i strasznie wyglądającej zbroi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Zacząłem się im przyglądać z ukrycia, chciałem zlokalizować ich słaby punkt w tych zbrojach bym mógł go wykorzystać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 Nie było go. Zbroje były idealne i przygotowane na wszystko. Orkowie byli inteligentniejsi, niż sądzili. Nie każdy był w stanie zaprojektować taki pancerz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Wiedziałem że atak frontalny odpadał więc musiałem odciągnąć ich jakoś od jaskini i zabić z ukrycia. Zacząłem szukać jakiegoś rozwiązania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 Zacząłeś szukać jakiegoś dobrego miejsca na zasadzkę, lecz to był twój błąd. W tym czasie podszedł do ciebie ten ork, lecz nie zaatakował cię od razu. Najpierw zwrócił twoją uwagę niezrozumiałymi dla ciebie słowami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts